3 ÉV GONDTALAN CÍMKENYOMTATÁS


Az EPSON ColorWorks sorozata
kiterjesztett garanciával érhető el!

Az EPSON vezető szerepet tölt be az igény szerinti színes címkenyomtatási technológia területén. A ColorWorks sorozat tagjaival ellenőrzés alatt tudhatod a címkézési folyamatot, ezért személyre szabott színes címkéidet igény szerint akkor késztheted el és olyan mennyiségben, amennyit valóban fel fogsz használni. 

Az EPSON tintasugaras címkenyomtatóival mostantól egyszerűen nyomtathatsz házon belül kiváló minőségű, testreszabott címkéket, jegyeket, feliratokat a kívánt mennyiségben. Nincs több időveszteség, megszakítás, hulladék vagy kényelmetlenség. Nincs többé előrenyomtatott címkekészlet, gyártási leállás, elveszett megrendelés vagy késedelmes szállítás.

Gyártósorok mellé, logisztikai központokba, a kiskereskedelem, a gyógyszeripar, az egészségügy, valamint a jegynyomtatás területére kínálunk olyan ColorWorks termékeket, amelyek elég rugalmasságot biztosítanak a szükséges címkék megfelelő időben történő kinyomtatásához. A ColorWorks C3500 és C831 ideális választás azoknak a vállalatoknak is, amelyek a legújabb GHS (Globally Harmonised System) szabványnak megfelelő vegyszercímkéket szeretnének nyomtatni.
 


 

A robusztus hardver, amely az új PrecisionCore MicroTFP tartós nyomtatófejet tartalmazza, maximalizálja a megbízhatóságot, és minden nyomatot tökéletesen készít el. Az eltömődött fúvókákat észlelő fúvóka-ellenőrzési technológia és az ezeket korrigáló csepphelyettesítés garantálja a konzisztens és állandó minőséget.
 

Élvezd az fix helyzetű nyomtatófejnek köszönhető kiváló megbízhatóságot és jelentős költségmegtakarítást. A nyomtató normál jótállási ideje egy év, melyet most 3 évre terjesztettünk ki vagy 500 km összesített nyomtatási hossz.

A nyomtatóra vonatkozó jótállás érvényes a nyomtatófejre is. A nyomtató normál jótállása 1 év vagy 500 km összesített nyomtatási hossz (amelyik előbb bekövetkezik ColorWorks 7500 esetén). Az opcionális meghosszabbított jótállási ajánlatokért lépjen kapcsolatba a régiójában lévő hivatalos Epson-forgalmazóval. A ColorWorks C7500 élettartama 500 km adagolt papírhosszban került meghatározásra. A 3 év garanciakiterjesztési akció időtartama legkésőbb 2019. június 30.-a vagy a készlet erejéig. Az oldalon feltüntetett adatok változtatásának jogát fenntartjuk! A fenti tájékoztatás nem minősül ajánlatnak! 

Vissza

További akcióink