3-AS A BŰVŐS SZÁM


Az EPSON ColorWorks sorozata
szeptember 30-ig
kiterjesztett garanciával érhető el!

Az EPSON vezető szerepet tölt be az igény szerinti színes címkenyomtatási technológia területén. A ColorWorks sorozat tagjaival ellenőrzés alatt tudhatod a címkézési folyamatot, ezért személyre szabott színes címkéidet igény szerint akkor késztheted el és olyan mennyiségben, amennyit valóban fel fogsz használni. 

Az EPSON tintasugaras címkenyomtatói szeptember 30-ig három évre kiterjeszthető garanciával érhetők el! 

Mostantól egyszerűen és magabiztosan nyomtathatsz házon belül kiváló minőségű, testreszabott címkéket, jegyeket, feliratokat a kívánt mennyiségben. Nincs több időveszteség, megszakítás, hulladék vagy kényelmetlenség. Nincs többé előrenyomtatott címkekészlet, gyártási leállás, elveszett megrendelés vagy késedelmes szállítás. A kiterjesztett garancia lehetősége pedig biztosít téged a megbízható, kiszámítható termelésről! 

Kiknek ajánljuk? 

Gyártósorok mellé, logisztikai központokba, a kiskereskedelem, a gyógyszeripar, az egészségügy, valamint a jegynyomtatás területére kínálunk olyan ColorWorks termékeket, amelyek elég rugalmasságot biztosítanak a szükséges címkék megfelelő időben történő kinyomtatásához. A ColorWorks C3500 és C831 ideális választás azoknak a vállalatoknak is, amelyek a legújabb GHS (Globally Harmonised System) szabványnak megfelelő vegyszercímkéket szeretnének nyomtatni.
 


 

A robusztus hardver, amely az új PrecisionCore MicroTFP tartós nyomtatófejet tartalmazza, maximalizálja a megbízhatóságot, és minden nyomatot tökéletesen készít el. Az eltömődött fúvókákat észlelő fúvóka-ellenőrzési technológia és az ezeket korrigáló csepphelyettesítés garantálja a konzisztens és állandó minőséget. Ebben nyújt további támogatást, garancia kiterjesztési promóciónk, melynek keretében egyes ColorWorks címkenyomtatók akár 3 évre kiterjesztett garanciával érhetők el. A kiterjesztett garanciális időszakan szervizünkben, valamint helyszínen végezzük el a szükséges javításokat. 
 

A garancia kiterjesztési promócióban részt vevő EPSON ColorWorks nyomtatók:

ColorWorks C3500

12+24 hónap szerviz garancia

ColorWorks C831

12+24 hónap szerviz garancia

ColorWorks 7500

12+24 hónap helyszíni garancia

ColorWorks 7500G

12+24 hónap helyszíni garancia

Élvezd az fix helyzetű nyomtatófejnek köszönhető kiváló megbízhatóságot és jelentős költségmegtakarítást, valamint használd ki a kiterjesztett garancia nyújtotta biztonságot!melynek érvényesítéséhez a  

Vásárold meg új címkenyomtatódat és a kiterjesztett garancia érvényesítéséhez a vásárlást követő 30 napon belül töltsd ki az EPSON kiterjesztett garancia weboldalán található ürlapot. 

A nyomtatóra vonatkozó jótállás érvényes a nyomtatófejre is. A nyomtató normál jótállása 1 év vagy 500 km összesített nyomtatási hossz (amelyik előbb bekövetkezik ColorWorks 7500 esetén). Az opcionális meghosszabbított jótállási ajánlatokért lépj kapcsolatba velünk! A ColorWorks C7500 élettartama 500 km adagolt papírhosszban került meghatározásra. A 3 év garanciakiterjesztési akció időtartama legkésőbb 2019. szeptember 30.-a vagy a készlet erejéig.  Az LFP center Kft, valamint az EPSON Europe B.V. Magyarországi Fióktelepe a promóció folyamán gyűjtött minden személyes adataitot az alkalmazandó helyi adatvédelmi törvények és előírások, valamint a promóció szervezőjének adatvédelmi irányelvei szerint kezeli. A résztvevők bármikor kérhetik a személyes adatok módosítását, frissítését, pontosítását vagy törlését. Az oldalon feltüntetett adatok változtatásának jogát fenntartjuk! A fenti tájékoztatás nem minősül ajánlatnak! 

Vissza

További akcióink