AKCIÓ HOSSZABBÍTÁS


PANTONE AKKREDITÁLT
 
NYOMTATÓK AKCIÓS ÁRON

Tovább tart az EPSON akciója, amely két ECO-SOLVENT modelljét is AKCIÓS áron kínálja! Az akció keretén belül mindkét modellhez;

 • 3 ÉV TELJESKÖRŰ HELYSZÍNI GARANCIA
 • 2 SZETT TINTA*
 • ÉS AJÁNDÉK RIP SZOFTVER jár!


A japán gyártó nyomtatói olyan automatizált működést biztosítanak, amely segítségével nincs szükség állandó felügyeletre a nyomtatás során!

A saját fejlesztésű, kategóriaelső nyomathordozó adagolási rendszer (AD-ATC), az automatikus nyomtatófej ellenőrzés és karbantartás, vagy éppen a tintaköd-gyűjtő rendszer együttesen a hatékonyság és a még precízebb nyomtatás lehetőségét nyújtják! 

 
Az új összetételű Epson UltraChrome GS3 tinták segítségével a felhasználók nagyon pontos színreprodukciót érhetnek el, valamint méginkább költséghatékonyan nyomtathatnak! Továbbá a kiváló minőségű „Precision Dot” módnak köszönhetően a különböző nyomathordozókon még jobb minőségű eredmény érhető el.

A készlet erejéig akciós áron a 4 színes SureColor-S40610-es modell, valamint a PANTONE által akkreditált 10 színes SureColor-S80610-es modell az alábbi kedvezményes árakon érhetők el:  

 

 

 AZ AKCIÓS EPSON ECO-SOLVNET NYOMTATÓK FŐBB MŰSZAKI JELLEMZŐI:

 • Precíz és pontos nyomtatás
  Kategóriaelső AD-ATC rendszer és kifinomult nyomathordozó-adagolás

 • Kiváló eredmények
  A legújabb generációs PrecisionCore TFP nyomtatófejek és piros tintával ellátott UltraChrome GS3 tinták

 • Kreatív alkalmazások széles köre
  Nyomtatás különböző nyomathordozókra: többek közt átlátszó fólia, vinil, vászon, fotópapír

 • A hatékonyság maximalizálása
  Automatikus nyomtatófej-karbantartás és fejvédőlemez; tintaködgyűjtő rendszer

Az ajánlat kizárólag végfelhasználók részére szól! A prmóció a készlet erejéig tart. Az akció más EPSON akcióval nem vonható össze! Az akciós nyomtatók állvánnyal és AD-ATCrendszerrel kerülnek forgalomba.  A feltűntetett árak nem tartalmazzák a mindenkori ÁFA mértékét, valamint a helyszínre szállítás, telepítés, oktatás, beüzemelés költségeit! *A két készlet tinta mindkét akciós EPSON eco-solvent nyomtató esetén az alapszínekre érvényes! 

Az oldalon közölt adatok módosításának a jogát fenntartjuk!

 

Vissza

További akcióink