INGYEN VÁGÓPLOTTER MINDEN AKCIÓS EPSON NYOMTATÓHOZ!

Add le nálunk régi nyomtatód alaplapját és
most 2 Millió-t spórólunk neked!
*

Az EPSON SureColor-S szériás nyomtatói továbbra is kedvező áron érhetők el a TRADE-IN AKCIÓ keretében, így a 10 színes SC-S80610-es egyedüli PANTONE akkreditált eco-solvent nyomtatót most 1 Millió forinttal olcsóbban viheted haza! 

AZONBAN EZ NEM MINDEN! 

Az EPSON SureColor S szérinás eco-solvent nyomtatók mindhárom modellje mellé ingyen RIP szoftvert és ingyen GRAPHTEC vágóplottert adunk DECEMBER 14.-IG, illetve a KÉSZLET EREJÉIG!

Az összevont akció keretében kiválaszthatod a hozzád illő csomagot melynek keretében akár *1 990 000,- Ft kedvezménnyel helyezzük üzembe nyomtató-vágó rendszeredet! Válaszd ki a hozzád illő csomagot, melyek mindegyike tartalmazza az EPSON eco-solvent nyomtatóját, a típúsnak megfelelő GS3-as tintakészlettel, egy ONYX RIP center SE v12 rip szoftvert és egy GRAPHTEC CE6000-120-as tekercses vágóplottert! 

A GS3 UltraChrome tintákkal a szigorú beltéri felhasználási feltételeknek is maradéktalanul megfelnek a nyomtatók, a velük készült beltéri nyomatok korlátozás nélkül felhasználhatóak.  

A TRADE-IN akcióban való részvétel feltétele, hogy minimum 100 cm nyomtató szélességű LFP nyomtató alaplapját add le nálunk, mely után a kedvezmény igénybe vehető. Az akció keretében bármilyen márkájú széles formátumú nyomtató alaplapját leadhatod nálunk! 

Nézd meg videónkat és ismerd meg az EPSON SureColor-S eco-solvent nyomtatók innovációit.  


Gyere el bemutatótermünkbe és próbáld ki a japán gyártók legújabb eszközeit és ismerd meg az összevont akció részleteit! 

A feltűntetett kedvezmények mértéke nem tartalmazza a szállítás, telepítés és oktatás költségeit, valamint a mindenkori ÁFA-t! A csomagok tartalma 1 db TRADE-IN akciós EPSON SureColor S szériás eco-solvent nyomtató, a hozzá tartozó állvánnyal, AD-ATC rendeszerrel, valamint a típusnak megfelelő tinta készlettel. 

A nyomtatókra 2 év teljeskörű helyszíni garancia vonatkozik. Az összevont akció keretében a csomaghoz 1db igyenes Onyx RIP center SE v12 rip szoftvert, valamint 1db ingyenes GRAPHTEC CE6000-120-as tekercses vágóplotter tartozik. Az EPSON TRADE-IN akció keretében leadható bármilyen 100 cm nyomtatási szélességnél nagyobb széles formátumú nyomtató alaplapja. 

Az akció időtartama legkésőbb 2018. december 14. vagy a készlet erejéig.

Az oldalon feltüntetett adatok változtatásának jogát fenntartjuk! A fenti tájékoztatás nem minősül ajánlatnak! 

Vissza

További akcióink


bezár X