GRAPHTEC BEVEZETŐ AKCIÓ


A japán gyártó két új modellje
akciós bevezető áron kapható
március végéig!

A GRAPHTEC tekercses vágóplottereinek kiemelkedően széles skálán állítható vágási paramétereinek segítségével a legkülönfélébb alapanyagok vágására nyílik lehetőség! Sokoldalú, termelékeny eszközök, amelyek kategóriájuk élvonalában helyezkednek el a piacon!

A folyamatos fejlesztés mind szoftveres, mind hardveres területen zajlik, így minden új modell új funkciókkal kibővítve kerül forgalomba! 

Automatikus panelezési funkció, továbbfejlesztett Cutting Master 4 szoftver, a legfrissebb ARMS (Advanced  Registration Mark  Sensing), rendszer, offline adattovábbítás, perforációs lehetőség, vonalkód olvasási funkció, fényes, vagy holografikus illetve egyéb speciális alapanyagok esetén is biztonságosan és pontosan érzékelhető regisztrációs jelek. Zökkenőmentes munkamenet, tökéletes végeredmény.


A japán gyártó jelenlegi csúcsmodellje, az FC9000-es tavlay év vége óta gazdagítja vágóplottereink listáját, míg a CE7000-es modellek január végétől érhetők el nálunk!

 

Mindkét típús modelljei Lista ár -10% bevezető akciós áron érhetők el március végéig!  

 

A nyugodt üzemelésről a GRAPHTEC vágóplotterek megbízhatósága mellett a gyártó 1 ÉVES helyszíni alapgaranciája, valamint a saját, országos szerviz szolgáltatásunk biztosít!

*Az akció időtartama 2020 március 31-ig tart. A feltűntett árak nem tartalmazzák a kiszállítás, valamint a telepítés, beüzemelés költségeit. A feltűntetett képek illusztrációk! Az akció valamint az oldalon közölt tartalmak részleteinek megváltoztatásához a jogot fenntartjuk!

Vissza

További akcióink