Karácsonyi GRAPHTEC akció

50 cm széles tekercses vágóplotter
rendkívül kedvező áron! 

A GRAPHTEC legújabb kompakt vágólottere az 508 mm vágószélességű CE LITE-50 karácsonyi akció keretében érhető el december közepéig! 

Karácsonyi akciós ár, mindössze  199.000,- Ft* 

GRAPHTEC CE LITE-50 magas vágási minőséget, termelékenységet és költséghatékonyságot kínál. Lehetővé teszi az egyedi grafikai és dekorációs termékek egyszerű létrehozását, elkészítését. Innovatív és könnyen kezelhető, 4,3 hüvelykes érintőképernyővel felszerelve gyors és átláható kezelést tesz lehetővé, akár belépő vállalkozások számára is! 

 
USB offline működés
Az USB memóriában tárolt vágási adatok használatával könnyedén vághatsz akár számítógép nélkül is!

Magas termelékenység Print and Cut felhasználáshoz

508 mm-es hasznos vágószélesség révén könnyen kombinálható kompakt eszközökkel, melyek együttesen költséghatékony termelést tesznek lehetővé. Ideális hőtranszferes nyomtatási-vágási eljárásokhoz, kis szériás és egyedi pológrafikák készítéséhez. 

Szoftverek
GRAPHTEC legújabb bépülő (plug-in), tervező és vezérlő szofvtverei gyors és hatékony mukát tesznek lehetővé.

Használd ki a lehetőséget és vidd el a japán gyártó gyors és könnyen kezelhető vágóplotterét akciós áron! Látogass el bemutatótermünkbe és próbáld ki a CE LITE-50-et. 

*Az akciós ár érvénessége 2018.12.14. A feltüntetett ár nettó ár, mely nem tartalmazz a mindenkori ÁFA mértékét. A feltüntetett ár nem tartalmazza a szállítás, telepítés, oktatás költségeit. Az oldalon feltűntetett adatok változtatásának a jogát fenntartjuk! 


Vissza

További akcióink


bezár X