GRAPHTEC KIFUTÓ AKCIÓ


50 cm széles tekercses vágóplotter
rendkívül kedvező áron a készlet erejéig! 

A GRAPHTEC 508 mm vágószélességű kompakt vágólottere a CE LITE-50 kifutó modellként akciós áron érhetők el! 


Készlet erejéig tartó akciós ár, mindössze nettó 200.000,- Ft* 

GRAPHTEC CE LITE-50 magas vágási minőséget, termelékenységet és költséghatékonyságot kínál. Lehetővé teszi az egyedi grafikai és dekorációs termékek egyszerű létrehozását, elkészítését. Innovatív és könnyen kezelhető, 4,3 hüvelykes érintőképernyővel felszerelve gyors és átláható kezelést tesz lehetővé, akár belépő vállalkozások számára is! 

 
USB offline működés
Az USB memóriában tárolt vágási adatok használatával könnyedén vághatsz akár számítógép nélkül is!Magas termelékenység Print and Cut felhasználáshoz

508 mm-es hasznos vágószélesség révén könnyen kombinálható kompakt eszközökkel, melyek együttesen költséghatékony termelést tesznek lehetővé. Ideális hőtranszferes nyomtatási-vágási eljárásokhoz, kis szériás és egyedi pológrafikák készítéséhez, telefon kijelzők védőfóliáinak vágásához. 

Szoftverek
GRAPHTEC legújabb bépülő (plug-in), tervező és vezérlő szofvtverei gyors és hatékony mukát tesznek lehetővé.

Használd ki a lehetőséget és vidd el a japán gyártó gyors és könnyen kezelhető vágóplotterét akciós áron! Látogass el bemutatótermünkbe és próbáld ki a CE LITE-50-et. 

*Az akció a készlet erejéig tart! A feltüntetett ár nettó ár, mely nem tartalmazz a mindenkori ÁFA mértékét. A feltüntetett ár nem tartalmazza a szállítás, telepítés, oktatás költségeit. Az oldalon feltűntetett adatok változtatásának a jogát fenntartjuk! 


Vissza

További akcióink