TARTÓS BIZALOM


AZ EPSON címke, valamint fotó és proof

nyomtatói most 3 év garanciával*

Most érdemes promóciós EPSON ColorWorks címke valamint SureColor P sorozatú fotó, illetve proof nyomtatót vásárolni mert +2 éves ajándék garancia kiterjesztést igényelhetsz! 

Az EPSON csomaglástechnikában betöltött szerepe egyre nagyobb teret kap, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az EPSON ColorWorks sorozatú címkenyomtatóinak egyre nagyobb népszerűsége. Az LFP Centerben folyamatos bemutatók és technikai oktatások során ismertetjük meg a felhasználókkal a címkenyomtatók legfontosabb tulajdonságait, valamint a felhasználható médiák egész sorát.

A végfelhasználás hihetetlen lehetőségeket nyújt kis és kőzepes méretű termelők számmára, hogy saját kapacitással házon belül oldják meg címkegyártási feladataikat, gyorsan és költséghatékonyan. A promóció keretében a termelés biztosítására, így összességében 3 év garancia áll rendelkezésre!**

A promócióban részt vevő címkenyomtatók: 
EPSON ColorWorks C7500
EPSON ColorWorks C7500G
EPSON ColorWorks C3500

A készülékeket az alábbi linkeken lehet regisztrálni legkésőbb a vásárlást követő 30 napon belül:
www.epson.co.uk/colorworks-warranty
www.epson.ie/colorworks-warranty

 

 

Az EPSON SC-P sorozat nyomtatói méltán népszerűek a professzionális fotó, proof illetve film nyomtatással foglalkozók körében. 

Széles színtér
Az UltraChrome HD pigment tintakészlet segítségével az SC-P sorozat nyomtatói a Pantone® által minősített1 színek széles skáláját képes biztosítani a kiemelkedő minőségű, hihetetlenül pontos és élénk minőségben. A továbbfejlesztett fekete-fehér módnak köszönhetően nagy sűrűségű, mély és gazdag feketét, valamint lágy színátmeneteket kapunk eredményül. 

Megbízható és hatékony
Az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek és az automatikus fúvóka-ellenőrzésnek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek a legkiválóbb minőségű eredményben. A nyomtatóval konzisztens színreprodukciót érhetsz el, ráadásul drága bővítményekre sincs szükséged – hála az Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogramnak és az X-Rite technológiát használó opcionális Spectroproofernek, amelyek gyors és pontos színmérést biztosítanak.

Egyszerű használat
A P sorozat nyomtatóinak megtervezése során elsődleges szempontjaink a könnyű használhatóság és a megbízhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 320 GB-os merevlemezzel a felhasználók helyet szabadíthatnak fel számítógépükön, és több munkát is tárolhatnak a nyomtatásra kész eszközön.

A garancia kiterjesztési akció körébe az EPSON SC-P sorozat nyomtatói is részt vesznek, melynek alapján az alábbi nyomtatókra vonatkozik az együttesen 3 éves garancia promóció: 
EPSON SureColor SC-P6000 STD
EPSON  SureColor SC-P6000 STD Spectro
EPSON SureColor SC-P7000 STD
EPSON SureColor SC-P7000 Violet
EPSON SureColor SC-P7000 STD Spectro
EPSON SureColor SC-P7000 Violet Spectro
EPSON SureColor SC-P8000 STD
EPSON SureColor SC-P8000 STD Spectro
EPSON SureColor SC-P9000 STD
EPSON SureColor SC-P9000 Violet
EPSON SureColor SC-P9000 STD Spectro
EPSON SureColor SC-P9000 Violet Spectro
EPSON SureColor SC-P10000
EPSON SureColor SC-P20000

*Az akció időtartama 2017 December 15-ig tart. 
** A garancia részleteiről további információ a megadott elérhetőségen. 
Az oldalon közölt adatok változtatásnak jogát fenntartjuk! A fenti tájékoztatás nem minősül ajánlatnak! 

Vissza

További akcióink