TARTÓS BIZALOM

AZ EPSON címkenyomtatói 3 év garanciával*

Most érdemes EPSON ColorWorks címkenyomtatót vásárolni mert 3 ÉVRE kiterjesztett garanciával érhetők el év végéig 

Az EPSON csomaglástechnikában betöltött szerepe egyre nagyobb teret kap, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az EPSON ColorWorks sorozatú címkenyomtatóinak egyre nagyobb népszerűsége. Az LFP Centerben folyamatos bemutatók és technikai oktatások során ismertetjük meg a felhasználókkal a címkenyomtatók legfontosabb tulajdonságait, valamint a felhasználható médiák egész sorát.


A végfelhasználás hihetetlen lehetőségeket nyújt kis és kőzepes méretű termelők számára, hogy saját kapacitással házon belül oldják meg címkegyártási feladataikat, gyorsan és költséghatékonyan.

A 3 ÉV garancia, év végéig tartó promóció keretében érhető el, melynek köszönhetően biztosított a hosszútávú termelés és a tartós működési feltételek! 

A promócióban részt vevő címkenyomtatók: 
EPSON ColorWorks C7500
EPSON ColorWorks C7500G

EPSON ColorWorks C3500
EPSON ColorWorks C831

A promócióban való részvételhez nem kell mást tenni, mint az alábbi linken regisztrálni a megvásárolt készüléket a vásárlást követően legkésőbb 30 napon belül:
www.epson.hu/promotions/extended-warranty 

*Az akció időtartama 2018 December 14-ig tart. 
** CW7500-as sorozat +2 ÉV helyszíni garancia, CW3500-as és CWC831-es készülékek +2 ÉV garancia, kijelölt szerviz partnerhez történő beszállítással. 
A garancia részleteiről további információ a megadott elérhetőségen. 
Az oldalon közölt adatok változtatásnak jogát fenntartjuk! A fenti tájékoztatás nem minősül ajánlatnak! 

Vissza

További akcióink