TARTÓS BIZALOM


EPSON fotó és proof
nyomtatók most 3 év garanciával*

Újraindul az EPSON SureColor P-sorozat garancia kiterjesztés promóciója. A promóció keretében a megvásárolt nyomtatóra + 2 évet, azaz 3 év teljeskörű garanciát kap minden vásárló!

Az EPSON SC-P sorozat nyomtatói méltán népszerűek a professzionális fotó, proof illetve film nyomtatással foglalkozók körében. 

Széles színtér
Az UltraChrome HD pigment tintakészlet segítségével az SC-P sorozat nyomtatói a Pantone® által minősített1 színek széles skáláját képes biztosítani a kiemelkedő minőségű, hihetetlenül pontos és élénk minőségben. A továbbfejlesztett fekete-fehér módnak köszönhetően nagy sűrűségű, mély és gazdag feketét, valamint lágy színátmeneteket kapunk eredményül. 

Megbízható és hatékony
Az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek és az automatikus fúvóka-ellenőrzésnek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek a legkiválóbb minőségű eredményben. A nyomtatóval konzisztens színreprodukciót érhetsz el, ráadásul drága bővítményekre sincs szükséged – hála az Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogramnak és az X-Rite technológiát használó opcionális Spectroproofernek, amelyek gyors és pontos színmérést biztosítanak.

Egyszerű használat
A P sorozat nyomtatóinak megtervezése során elsődleges szempontjaink a könnyű használhatóság és a megbízhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 320 GB-os merevlemezzel a felhasználók helyet szabadíthatnak fel számítógépükön, és több munkát is tárolhatnak a nyomtatásra kész eszközön.

A 3 éves garancia kiterjesztési promóció körében az EPSON SC-P sorozat alábbi nyomtatói vesznek részt: 

EPSON SureColor SC-P6000 STD
EPSON  SureColor SC-P6000 STD Spectro
EPSON SureColor SC-P7000 STD
EPSON SureColor SC-P7000 Violet
EPSON SureColor SC-P7000 STD Spectro
EPSON SureColor SC-P7000 Violet Spectro
EPSON SureColor SC-P8000 STD
EPSON SureColor SC-P8000 STD Spectro
EPSON SureColor SC-P9000 STD
EPSON SureColor SC-P9000 Violet
EPSON SureColor SC-P9000 STD Spectro
EPSON SureColor SC-P9000 Violet Spectro
EPSON SureColor SC-P10000
EPSON SureColor SC-P20000

 

A promóció keretében a kiterjesztett garancia érvényesítéséhez a megvásárolt nyomtatók esetén a vásárlástól számított 4 héten belül regisztráld be nyomtatódat az alábbi  linkre kattintva: 

www.epson.hu/garancia

 

*Az promóció 2018.03.31.-ig érvényes! 
** A garancia részleteiről további információ a megadott elérhetőségen. 
1 PANTONE® a Pantone LLC tulajdona. 2 – Az adatot a JEITA CP‐3901A mérési szabvány alapján becsülték meg: • Fényes papír (A4-es méret) • Hőmérséklet: 23 °C • Páratartalom: 50%
Az oldalon közölt adatok változtatásnak jogát fenntartjuk! A fenti tájékoztatás nem minősül ajánlatnak! 

Vissza

További akcióink