A GRAPHTEC MEGÉRKEZETT!

Szeptember elejétől kaphatóak 
a japán termékei!

A GRAPHTEC jól ismert és megbízható márka a vágóplotterek piacán, nemzetközi és hazai viszonylatban is számos alkalommal bizonyított már. A japán gyártó tekercses és síkágyas vágóplotterei megérkeztek! 

Az LFP Center-ben olyan márkákat képviselünk, melyek világszerte elismert termékeket gyártanak. Hiszünk benne, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal hozzájárulhatunk ügyfeleink és partnereink sikeréhez. Ebbe a filózófiába illeszkedik, hogy szeptember elsejétől elkezdjük forgalmazni a GRAPHTEC tekercses és síkágyas vágóplottereit, valamint egyedi digitális stancolási rendszer megoldásait.

A japán vállalatot 1949-ben alapították. A vállalat Yokohamai központtal működik és mára jelen van minden kontinensen. A világszerte ismert márka vágóplottereket, szkennereket, címkenyomtatókat és instrumentális mérőberendezéseket gyárt. 

A GRAPHTEC FC8600-as széria kategóriaelső vágási sebessége a legmagasabb termelékenységi igényeket is kiszolgálja. A széria széles portfóliója biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő méretű eszközt.  

A hálózatba csatlakoztatható eszközök bármilyen meglévő vagy bővéítésre váró gyártókapacitásba beilleszthetők. A széria modelljei könnyű kezelhetőségüknek és sokoldalúságuknak köszönhetően igen hamar termelésbe állíthatók.  

A GRAPHTEC CE6000 Plus modelljei ár/érték arányban a legjobb választás mindazok számára, akik olyan eszközt keresnek mely könnyen kezelhető és költséghatékonyan üzemeltethető. 

Az eszköz üzemeltetését számos operációs rendszer támogatja, mind Windows, mind Mac alapokon. A GRAPHTEC beépülő, vezérlő és tervező szoftverei gyors és hatékony munkát tesznek lehetővé.

A GRAPHTEC sokoldalú síkágyas vágóplotterei minden igényt kielégítenek! Legyen szó hagyományos hordozóval ellátott fóliáról, vagy hordozók nélküliekről, telefon előlapok védőfóliáinak sorozatgyártásáról vagy akár papírkartonok, forámára vágásáról csomagolások gyártásához. 

A legkisebb asztalra helyezhető FC4550-50 modeltől a lábazattal ellátott FCX2000-es sorozat háromféle méretben elérhető modelljéig mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő eszközt.

Egyedülálló megoldással lépett a piacra a GRAPHTEC! Az F-Mark digitális stancrendszer olyan egyedi termékpárosítás, melynek köszönhetően könnyen, gyorsan stnacszerszám készítése nélkül készíthetünk kis és nagy példényszámos címkéket, matricákat. A teljesen automatizált rendszer lapadagolóval, detektáló kamerával és gyűjtő tálcával ellátott egységei egy CE6000-40PLUS vágóplotterrel integrálódnak hatékony és gyors rendszerré.  

A rendszer egyszerre akár 200 ív automatikus feldolgozására is képes 600 mm/másodperces maximális vágási sebesség feldolglzásával. A teljesen automatizuált lapadagoló A/4, SRA4, A3, A3+, SRA3 ívméretek feldolgozására alkalmas. 

Látogass el bemutatótermünkbe és tudj meg többet a GRAPHTEC innovatív és precíziós technológiájáról, sokoldalú eszközeiről! 

Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk! 

 

2017.09.01.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>