ÁREMELKEDÉS 2018-BAN

Januártól áremelkedés várható
egyes termékek áraiban!

Az év végi hajrá javában zajlik, azonban már most érdemes gondolni a jövő év elejére, ugyanis 2018 januárjától több gyártói termékeiben is áremelkedés várható! Az áremelkedés érinti az oldószeres és vízbázisú alapanyagokat, illetve eco-solvent tintákat, valamint a Bubble Free termékeit.

5 % áremelkedés várható 2018 januárjátólTECCO az EFI proof valamint fotó papírjainak, továbbá az ILFORD termékek áraiban!  A következő év elejétől már a megemelt áron lesznek elérhetőek ezen gyártók valamennyi médiái, beleértve a vízbázisú fotó, valamint proof papírokat, illetve az oldószeres alapanyagokat is.

Most érdemes azonban feltölteni a raktárkészletet, mert minden 2017-ben megrendelt termék a jelenlegi árakkal lesz kiszámlázva még akkor is, ha azokat 2018 januárjában szállítjuk! 


Az áremelkedés érinti az EPSON eco-solvent tintáit is, melyek szintén 5%-al magasabb áron lesznek elérhetőek. 


A Bubble-Free termékeinek áraiban a következő év januárjától előre láthatóan 8-10% közötti áremelkedés várható! Árlistáinkat
 folyamatosan frissítjük, így első kézből értesülhetsz termékeink éppen aktuális árairól. Ha további kérdéseid vannak, kérünk ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

 

2017.11.21.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>