ÁREMELKEDÉS 2018-BAN

Januártól áremelkedés várható
egyes termékek áraiban!

Az év végi hajrá javában zajlik, azonban már most érdemes gondolni a jövő év elejére, ugyanis 2018 januárjától több gyártói termékeiben is áremelkedés várható! Az áremelkedés érinti az oldószeres és vízbázisú alapanyagokat, illetve eco-solvent tintákat, valamint a Bubble Free termékeit.

5 % áremelkedés várható 2018 januárjátólTECCO az EFI proof valamint fotó papírjainak, továbbá az ILFORD termékek áraiban!  A következő év elejétől már a megemelt áron lesznek elérhetőek ezen gyártók valamennyi médiái, beleértve a vízbázisú fotó, valamint proof papírokat, illetve az oldószeres alapanyagokat is.

Most érdemes azonban feltölteni a raktárkészletet, mert minden 2017-ben megrendelt termék a jelenlegi árakkal lesz kiszámlázva még akkor is, ha azokat 2018 januárjában szállítjuk! 


Az áremelkedés érinti az EPSON eco-solvent tintáit is, melyek szintén 5%-al magasabb áron lesznek elérhetőek. 


A Bubble-Free termékeinek áraiban a következő év januárjától előre láthatóan 8-10% közötti áremelkedés várható! Árlistáinkat
 folyamatosan frissítjük, így első kézből értesülhetsz termékeink éppen aktuális árairól. Ha további kérdéseid vannak, kérünk ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

 

2017.11.21.Vissza


További híreink


2018.11.30. Szerviz

Elindítottuk legújabb szolgáltatáunkat, az
EPSON
 és GRAPHTEC hivatalos márkaszervizeként.

Bővebben >
2018.08.07. S-RACE

EXTRA GYORSAN SZÁRADÓ SZUBLIMÁCIÓS PAPÍR ÉRKEZETT!

Bővebben >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
bezár X