EPSON nyomtatók az év színéhez

PANTONE akkreditált nyomtatók 
az új kihívásokhoz!

A Pantone színügynökség minden évben kihirdeti az év színét, amely idén a Classic Blue vagyis a mélyebb kék lett.

Különböző elemzések és elméletek születtek ennek a színnek a hatásairól, melyeknek pozitív lélektani oldala is van! Olyan fogalmak társíthatóak hozzá mint az folytonosság, állandóság, megbízhatóság.

Az emberek kötődnek hozzá!

Nem fog azonban kihívás elé állítani az év színének a színhelyes kinyomtatása, az EPSON szélesformátumú nyomtatóival, legyen szó eco-solvent vagy vízbázisú technológiáról, hiszen a japán gyártó kínálatában több nyomtatói is rendelkezik a Pantone akkreditációjával, mely arról tanúskodik, hogy ezek milyen mértékben képesek reprodukálni a Pantone színeket.

Az EPSON nyomtatók új modelljei a legújabb Epson Precision Core TFP nyomtatófejet és a tinta technlógiájuknak megfelelő legújabb tintákat használják, melyek mind az oldószeres, ming a vízbázisú technológiák esetén nagy pontosságot és hihetetlen színreprodukciót képesek eredményezni! 

Ennek köszönhetően a legújabb modellek közül a március végéig akciós áron elérhető eco-solvent nyomtatók esetén a rendkívül gazdaságos, nagy tintakapacitású SureColor SC-S80610L nyomtató kapta meg a tanusítványt, míg a vízbázisú tintákat használó modellek esetén az új P sorozat legnagyobb tagja a SureColor SC-P9500-as, modellje egyedülálló módon 99%-os Pantone lefedettséggel* rendelkezik! Nem véletlen, hogy a káprázatos színek előállítására képes nyomtató nagy népszerűségnek örvend proof rendszerek tagjaként, mely így nagy nyomdák megbízható eszköze lett. 

Bemutatótermünkben mindig a legfrisebb modelleket állítjuk ki, így ezeket már most megnézheted, kipróbálhatod. Komplett rendszert állítunk össze számodra, mely a legideálisabb eszközöket foglalja magában, a számodra megfelelő igényeknek, hogy segítségükkel elérhesd üzleti céljaidat!
 

Gyere el hozzánk, próbáld ki nyomtatóinkat és győződj meg színhelyességükről magad is!

*A PANTONE® a Pantone LLC tulajdona. A PANTONE FORMULA GUIDE 99 százalékos pontosságát Epson Proofing Paper White Semi-matte papíron, Epson meghajtóprogrammal, 2400 × 1200 dpi-n, eredeti Epson tinta használatával mértük. A PANTONE®-lefedettség más körülmények mellett történő nyomtatás esetén változhat.

 

2020.01.16.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>