ÉV VÉGI DPD ÁRVÁLTOZÁS

Az év végi ünnepi időszak 
fokozott kiszálíltási igénye miatt áremelés várható! 

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni minden kedves ügyfelünket és partnerünket, hogy az év végi ünnepi időszakban a fokozott kiszállítási igények miatt a DPD-vel történő kézbesítési díjakban áremelkedés várható! 

A logisztikai iparág elmúlt években tapasztalható folyamatos és gyors növekedése a csomagszámok emelkedésében is megmutatkozott. A lendületes fejlődésnek köszönhetően azonban a folyamatok lekövetése és a kézbesítőknél - így a DPD-nél - is megjelenő fokozott munkaerőhiány egyre nagyobb kihívást jelent a szektor szereplői számára – különösen az év végi időszakban.

Ahogyan a többi szolgáltatónál, a DPD életében is az ünnepi szezon a legaktívabb, egyúttal a legnehezebb időszak; az éves csomagmennyiség 20-30%-a ebben az időszakban kerül feldolgozásra, és az ehhez kapcsolódó költségek ezzel közel azonos mértékben növekednek. A versenyképes szakemberek, raktári munkások, futárok megtartása, illetve az ebben az időszakban jelentkező többlet munkaerőigény nem csak megnehezíti, de drágítja is a logisztikai folyamatokat. 

Annak érdekében, hogy a megnövekedett volumen és ráfordítások ellenére változatlanul a lehető legjobb minőségben szolgálják ki partnereik, így az LFP Center logisztikai igényeit, megbízható, gyors és biztonságos szolgáltatást tudjanak nyújtani, a november-decemberi időszakra vonatkozóan a szolgáltatási díj 75,- Forinttal emelkedik! Az áremelkedés leginkább a vidéki kiszállítás díjaiban jelentkezik majd!

Köszönjük a megértéseteket, bízunk a további sikeres együttműködésben!

További információért és felvilágosításért kérlek keressetek bennünket központi elérhetőségeinken! 

2018.11.28.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>