FIGYELEM!

KEZDETI LÉPÉSEK!
Frissítve: 2020.06.02.-án

 

Tisztelt Partnereink, Ügyfeleink!
 

A koronavírus-járvány terjedésével kapcsolatosan kialakult rendkívüli helyzetet követően hazánkban a legtöbb területen kezd visszatérni az élet, így cégünk is részben visszatér a korábban megszokott működéséhez! 

 • Tevékenységeinket továbbra is óvintézkedésekkel, de immár teljes nyitva tartási időben és teljes kapacitással folytatjuk.

 • Továbbra is kérünk mindenkit, hogy amennyiben lehet a megrendeléseket telefonon vagy e-mail útján adják le számunkra.

 • Áruért személyesen érkező vásárlóink számára kialakított hermetikusan elválasztott árukiadót továbbra is fenntartjuk, ahol a megrendelt áruért érkező ügyfeleink számára kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk és kényelmes várakozási körülményt alakítottunk ki.
   
 • Újra lehetőséget biztosítunk a készpénzes fizetési módnak.
   
 • Az LFP center ügyfélterében egyszerre csak egy személy tartózkodhat, cégünk további területeire való bejutás korlátozását fenntartjuk. Az ügyféltérben kérjük a védőmaszk viselését! 

 • Árukészletünk ellátottsági szintjét a beszállítói hálózatunkkal való folyamatos kapcsolattartás alapján frissítjük. 

 • Kiszállítási tevékenységünket munkanapokon 9:00-15:00 között végezzük! 

 • Előre egyeztett időpontokban újra tartunk bemutatókat, korlátozott létszámú résztvevők számára. Kérünk mindenkit a bemutató ideje alatt a védőmaszk viselésére. 

 • Szerviz szolgáltatás megrendeléseket továbbra is előzetes árajánlat alapján valamint, készpénzes vagy előre utalásos fizetési mód teljesítésével tudjuk vállalni. Meghibásodás bejelentésére használható továbbá az erre a célra kialakított hiba bejelentőnk is alábbi linken: http://www.lfpcenter.com/szerviz-hibabejelentes

 • Support szolgálatatásunkat telefonon, valamint internetes kapcsolat útján továbbra is biztosítjuk.

 • Irodánkat, kollégáink munkaállomásait fokozott mértékben fertőtlenítjük.

 

Továbbra is fontosnak tartjuk a felelősségteljes magatartást és a hatályos védelmi intézkedések betartását!

 


 

Ezzel együtt a gazdasági helyzet várt élénkülésében bízva részben visszaállítjuk az átutalási fizetési mód esetén a halasztott fizetési feltételt, 8 napos lejárat erejéig! Kérünk mindenkit a fizetési határidő betartására, mert lejárt számlával rendelkező ügyfeleinket csak előre utalásos vagy készpénzes fizetési mód mellett tudjuk kiszolgálni. 

Bízunk benne, hogy a kezdeti kedvező lépéseket újabbak követnek majd és mielőbb visszaáll a normális ügymenet cégünk tevékenységének minden területén. 


További információk ügyfélszolgálati telefonszámainkon:  

 
Valamint központi e-mail címünkön:
office@lfpcenter.com


Köszönjük mindenki megértését és eddigi türelmét!

 

Az oldalon közöltek módosításának a jogát fenntartjuk! 

 

2020.06.01.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>