GAZDASÁGOS ÚJ NYOMTATÓK

Megérkeztek az EPSON SC-S széria
költséghatékony nagyágyúi!

A legrangosabb szakmai fórum keretében a májusi FESPA kiállításon mutatkozott be az EPSON két új, 160 cm széles eco-solvent nyomtatója, a SureColor S széria továbbfejlesztett modelljei, az SC-S60610L és SC-S80610L A két új nyomtatóval olyan felhasználókat szeretnénk elérni, akik számára nagy kapacitású és magas termelékenységű gyártás mellett elsődleges szempont a gazdaságos üzemeltetés!„Az új – immár ipari felhasználásra is szánt – nyomtatók lelkét az új nagy kapacitású, 1,5 literes tintatasakok bevezetése jelenti”  mondta Chirs Davis az EPSON szélesformátumú produkciós  nyomtatóinak termékmenedzsere. „Ez hosszabb nyomtatási periódust jelent, amellyel együtt jár a felhasználói beavatkozás csökkentése, valamint minimális állásidő. Az új, nagy kapacitású tasakok is az EPSON GS3 eco-solvent tintáival üzemelnek, amely kulcsfontosságú környezetvédelmi tanúsítványokkal rendelkezik, beleértve a GreenGuard Gold, valamint az AgBB minősítéseit. Ezzel belsőépítészeti felhasználásra is korlátozás nélkül alkalmazhatóak az új nyomtatókkal készült termékek. Mint minden EPSON S szériás eco-solvent nyomtató, az új modellek is könnyen telepíthetőek, megbízhatóan és csökkentett karbantartási igénnyel működtethetőek.”Az SC-S60610L és az SC-S80610L egyaránt az EPSON PrecisionCore TFP nyomtatófejeit kapták meg, valamint bővült a mindennapi használatot segítő eszközök sora. Az integrált Edge Dashboard felületet, amelyen több, mint 250 média letölthető profilja áll rendelkezésre. Segítségével optimális nyomtató beállításokat biztosíthat a munkafolyamatokhoz, valamint a lehető legpontosabb színbeállítások érhetők el. Az EPSON LFP Accounting Tool méri a nyomtatás és a nyomathordozók költségeit, így minden feladathoz pontos nyomtatási és előállítási költség áll a felhasználók rendelkezésére.


­­­­Mindkét nyomtatóval számos alapanyag gazdaságosan nagyméretben, méretpontosan és torzulásmentesen nyomtatható az öntapadós vinyl fóliáktól a matt vagy fényes plakát papírokig, valamint széles skálát fedhetnek le az ipari felhasználású, belsőépítészeti vagy eladáshelyi reklámeszközök gyártásával foglalkozó vállalkozások is.

Arra számítunk, hogy a nyomtatás szolgáltató vállalkozások erőteljes portfólió bővítéssel növelik a különböző ágazatokban a szerepüket és új üzleti lehetőségekhez jutnak az új, gazdaságosan és gyorsan termelő EPSON SureColor SC L szériás nyomtatók kínálta előnyökkel.
 

Az új modellekhez is 2 éves jótállás jár, valamint magyarországi szerviz és kellékanyag ellátást biztosítunk!

2019.10.01.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>