Jótékony karácsony


Az idei évben egy
jó ügy mellé csatlakozunk!

Ez az év mindannyiunkat akadályok elé állított, mi mégis azon szerencsések közé sorolhatjuk magunkat, akiknek a nehézségek ellenére is sikerült megőriznünk működésünket. 

Látjuk azonban, hogy a kialakult helyzet sokak számára még az eddigieknél is nagyobb erőfeszítést igényel, éppen ezért úgy érezzük, segítenünk kell! 

Az eddigi években igyekeztünk valami kis aprósággal megköszönni minden kedves ügyfelünknek és partnerünknek az egész éves együttműködést. Most sincsen ez másként, azonban az erre szánt összeg jóval szerényebb lehetőségeket engedett volna meg számunkra mint korábban, ezért úgy döntöttünk, hogy a rendelkezésünkre álló összeget most olyan helyre szeretnénk eljuttatni, ahol igazán segíthetünk olyanoknak, akik valamiben nélkülözni kényszerülnek.

A Vajdasági Baráti Egyesület évekre visszamenőleg támogat rászorulókat, legyen szó súlyosan beteg gyermekekről, nehéz helyzetbe került családokról, iskolákról vagy árvaházról. Idén csatlakozunk jótékonysági akciójukhoz és támogatjuk őket a Lurkóház gyermekotthonok, az óbecsei Samu Mihály Általános Iskola rászoruló gyerekek konyhája, valamint a Horgosi tanoda gyerekei részére kezdeményezett jótékony célú adománygyűjtésükben.

Bízunk benne, hogy a lehetőségeinkhez mért támogatásunkkal hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy szebbé tegyük mindannyiuk számára az idei ünnepet.

Facebook oldalunkon folymatosan beszámolunk a gyűjtés eredményéről!

Kérünk, ha teheted csatlakozz Te is a jótékonysági kezdeményezéshez!
Vajdasági Baráti Egyesület
Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-60650436
Megjegyzésbe kérünk írd be: Jótékonysági Mikulás 


Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben gazdag Új Esztendőt kívánunk!
LFP center csapata

 

2020.12.04.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>