A LEGJOBBAK KÖZÖTT

GRAPHTEC értékesítői díj

2017 szeptember elején kezdtük el a jövőre 70 éves japán vállalat a GRAPHTEC Imaging termékeinek magyarországi forgalmazását. Termékportfóliónkat tekercses és síkágyas vágóplotterek valamint digitális stancoló és riccelő rendszerek kínálatával bővítettük. 

Kiemelten fontos számunkra, hogy hivatalos hazai forgalmazóként olyan gyártó partnerekkel alakítsunk ki együttműködést, akiknek a termékei hosszútávon nyújtanak megbízható üzembiztos termelést, így termékeinkkel mi is hozzájárulhatunk ügyfeleink sikereihez. A GRAPHTEC nemzetközileg is elismerten az élmezőnyt képviseli, így nem is volt kérdéses számunkra, hogy érdemes belevágni a közös munkába! 

Az elhatározásunk beigazolódott, hiszen Április 18.-án, Amsterdamban, a GRAPHTEC európai értékesítői találkozóján vehettük át a GRAPHTEC díját, mellyel elismerték teljesítményünket.  


   Osztrenkovits István az LFP center Kft. ügyvezetője és Hiroyuki Takahata a Graphtec Corp. vezető igazgatója. 

A találkozó jó lehetőséget biztosított, hogy megismerjük a régiós, valamint a nyugat-európai értékesítőket, illetve az európai központi iroda dolgozói mellett a vállalat japán vezetőit, valamint fejlesztőit. A kötetlen beszélgetések mellett a hivatalos program keretén belül szakmai előadásokat is meghallgathattunk. 


                       A GRAPHTEC Corp. európai értékesítői partnerei, valamint a japán vezetés. 

A prezentációk során az értékesítési eredmények elemzése mellett bemutatták a közeljövőben várható fejlesztéseket, az új termékeket, illetve a következő üzleti évre kitűzött célokat. A meglévő portfólió termékei között új méretekkel találkozhatnak majd a felhasználók, valamint új funkciókkal bővülnek az eszközökök, ezzel is tovább növelve felhasználási lehetőségeket. A síkvágó plotterek esetén hamarosan érkezik a legújabb sorozat, vagyis az FXC4000, mely az FC4500-as sorozatot fogja váltani. 

A GRAPHTEC síkágyas vágóplotterei esetén a felhasználási lehetőségek, vagyis az ipari termékek gyártása mellett az eladáshelyi reklámeszközök, displayek gyártása kerül majd fókuszba. Kartonpapírok, légcellás műanyag lemezek gyors és pontos feldolgozása mellett öntapadós fóliák és speciális alapanyagok kontúrvágása olyan eszközök gyártására nyit lehetőséget, melyeknek egyre nagyobb szerepet szánnak a hirdetők, hogy közvetlen közelről érhessék el üzeneteik a vásárlókat. 
 

Hiszünk benne, hogy erőfeszítéseinkkel hozzájárulunk ügyfeleink sikeréhez, így a jövőben is kitűzött célunk, hogy tovább erősítsük a GRAPHTEC hazai jelenlétét, termékeinekkel és szolgáltatásainkkal. 

 

 

2018.04.20.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>