Még mindig kézzel szedsz?

Dolgozz gyorsabban a Weed-Ex
vasalható fóliákkal! 

 • Több mint 75%-al kevesebb időráfordítás
 • Kevesebb szedési hiba
 • Hatékonyabb feldolgozás
 • Magas minőség
 • Versenyképes árazás
 • Szabadalmaztatott rendszer

A vágható-vasalható textil grafikák gyártásában elterjedt és köztudott, hogy a részletgazdag és apró mintás vagy szöveges grafikák kiszedése mennyire időigényes feladat. A Nova-Flex Weed-Ex fóliája azonban mindent megváltoztat ezen a téren! Az aprólékos szedési műveletekben több rugalmasságot és kevesebb időráfordítást biztosít az új különleges alapanyag!

Mi is az Weed-Ex 1000W fólia? 
A Weed-Ex egy különleges, 90 mikron vastagságú vasalható flex fólia dupla hordozó réteggelA különleges kialakításnak köszönhetően szedés nélkül távolíthatók el az apró részletek, valamint a szöveges elemek belső részei. A hagyományos vasalható flex fóliákhoz hasonlóan öntapadós hordozó réteggel van ellátva a könnyebb applikálás érdekében és a nagy mosási ellenállásnak köszönhetően munkaruhákhoz is alkalmazható!  Jelenleg kétféle színben érhető el, 01-WHITE fehér és 02-BLACK fekete jelölésekkel, azonban további színek kifejlesztése zajlik.

Hogyan vágjuk?
A vágást a hagyományos flex fóliákhoz hasonlóan tükör állásban végezzük el, azonban a grafika, vagy szöveg belső íveit kétszer vágjuk át, ezúttal már az első hordozó réteget átvágva. A dupla vágást követően a belső elemek, valamint az ebben a vágási fázisban definiált apró részletek a második hordozó réteggel együtt egyetlen mozdulattal kiszedhetők, eltávolíthatók.

Jól szemlélteti a teljes folyamatot az alábbi videó: 

Szükséges speciális vágószoftver?
Külön telepíthető speciális vágószoftver segítségével a belső ívek könnyen definiálhatóak, azonban a GRAPHTEC vágóplotterek gyári szoftverei ezt a feladatot alapértelmezetten elvégzik!  Hagyományos vágószoftverekkel ezeket az elemeket manuálisan kell megadni, jelölni.

Mik az előnyei?
Az Weed-Ex 1000W felhasználása során rengeteg időt takaríthatunk meg, hiszen az aprólékos és sokszor fáradságos, nagy koncentrálást igénylő apró részletek kiszedésének hosszadalmas procedúráját spórolhatjuk meg! Egyetlen mozdulattal könnyedén szedhetjük ki ezeket a részleteket, így növelve tovább hatékonyságunkat!  

A Weed-Ex 1000W vasalható flex fólia azonos a NovaFlex 1000PREMIUM flex fóliákkal, azzal a különbséggel, hogy két hordozó réteggel lettek kialakítva. Mindkét hordozó réteg 75 mikor vastagságú.

 

Lényeges technikai jellemzők:

 • Alkalmazható pamut, poliészter és vegyes szövésű textilekhez egyaránt
 • Két színben érhető el
 • Magas hőmérsékleten mosható. Akár 95°C hőmérsékleten is.
 • Munkaruházathoz is alkalmazható! 
 • 90 mikron anyagvastagság
 • 155-165°C hőmérsékleten vasalható / 17-20 másodperces idővel / 3-4 bar nyomás között.
 • 500 mm széles x 25 m hosszúságú tekercs kiszerelés

A textil alapanyagok különbözősége és gyártási minőségük esetleges egyenletlensége miatt felhasználás előtti tesztelést javaslunk!

A Nova-Flex vasalható fólia család hazai forgalmazását január végétől látjuk el, további részletek és a Nova-Flex termékek teljes palettája hamarosan megtalálható lesz weboldalunkon! 

Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk! 

 

2020.01.21.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>