Még zöldebb EPSON tinták

A legjobb minősítést kapta az 
EPSON
 GS3 eco-solvent tinta. 

Az EPSON új generációs GS3 eco-solvent tintái a nemzeközi szabványoknak megfelelő környeztevédelmi és biztonsági tanusítványokkal kerülnek forgalomba.
 

Az UL GREENGUARD minősítési program az első számú független vizsgálat, mely az alacsony kémiai összetételű termékeket minősíti, melyeket beltéren is felhasználnak. Ennek a minősítési programnak része, hogy megvizsgálják azt, hogy a szélesformátumú nyomtatási technológiák tintáinak felhasználásával készült beltéri nyomatokat mekkora felületen lehet felhasználni. A legutóbbi mérések alapján az UL GREENGUARD felminősítette az EPSON GS3 UltraChrome eco-solvent tintát, mely alapján a legmagasabb minőségi besolorlást kapta meg! 

Ennek értelmében a GS3 UltraChrome tintákkal készült beltéri nyomatok korlátozás nélkül felhasználhatóak, vagyis akár 33 m2-nyi összefüggő falfelület is dekorálható nyomtatott tapétával. Ez olyan előnyöket jelent a felhasználók számára melyek lehetőséget biztosítanak számukra a legszigorúbb környezetvédelmi és biztosági feltételeket előíró ügyfelek kiszolgálására is.

A Tecco-LFP termékeinek PVC mentes nyomtatható tapétái tökéletes választást jelentenek, hiszen karc és vízálló valamint B1-es tűzvédelmi besololású alapanyagok, melyek az EPSON GS3 UltraChorme eco-solvent tntákkal együtt nagy biztosnággal használhatóak fel beltéri faldekorációk készítéséhez. 

2017.07.07.Vissza


További híreink


2018.11.30. Szerviz

Elindítottuk legújabb szolgáltatáunkat, az
EPSON
 és GRAPHTEC hivatalos márkaszervizeként.

Bővebben >
2018.08.07. S-RACE

EXTRA GYORSAN SZÁRADÓ SZUBLIMÁCIÓS PAPÍR ÉRKEZETT!

Bővebben >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>