Megérkezett a DT8-PRO

A TRIANGLE legújabb 
vízbázisú textil tintája kifejezetten EPSON
 nyomtató fejekhez.

A TRIANGLE prágai gyárában már márciusban elkezdődőtt az új DT8-PRO textil tinták gyártása, melyekből már a gyártást megkezdésekor kaptunk egy C-M-Y-K garnitúrát tesztelésre. Az eredmények nagyon meggyőzőnek bizonyúltak, így bizakodva vágunk bele az új tinta bevezetésébe. 

A szublimációs eljáráshoz használt tinták esetén a tinta folyadék, mint közeg pusztán hordozója szilárd festék részecskéknek. A kombinációnak köszönhetően nyílik lehetőségünk a tintasugaras nyomtatási technológia alkalmazására. Ezek a szilárd festék részecskék úgy lettek kialakítva, hogy kötődjenek a polimerekkel. A felhasznált textilek esetén minél magasabb az adott anyag polimer tartalama, annál telítetebbek lesznek a színek, élesebbek a kontúrok. 

A TRIANGLE DT8-PRO tinta és az egyre jobb minőségű poliészter anyagok együttesen teszik lehetővé a minél szélesebb körben való felhasználást.

SPORTRUHÁZATHOZ

LAKBERENDEZÉSI CIKKEKHEZ

DIVATÁRÚ ALAPANYAGOKHOZ

 NYOMTATOTT REKLÁMOKHOZ


Az új DT8-PRO tinta bevezetésével együtt a korábbi DT7-es tinta forgalmazása befejeződik, így a már jól ismert termék a továbbiakban a készlet erejéig lesz elérhető!   

További részleteket a termékoldalon találtok, valamint alábbi elérhetőségeiken. 


A oldalon közölt adatok váloztatásának a jogát fenntartjuk!

2018.05.31.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>