Számíthatsz ránk!

Nyílt levél
Osztenkovits István
ügyvezető
 

Őszintén remélem, hogy levelem jó egészségben talál. Bízom benne, hogy biztonságban tudhatod családtagjaid, szeretteid és barátaidat is.

Az LFP centerben 2011-es megalakulásunk óta mindannyian azon dolgozunk, hogy a digitális nyomtatás területén szolgáltató ügyfeleinket magas színvonalon szolgáljuk ki legyen szó komplett rendszerek üzembe helyezéséről, szervizelésről vagy kellékanyag ellátásról. Tudjuk, hogy ezen a területen a jó minőség a megbízható üzemeltetés egyik záloga. Éppen ezért köteleztük el magunkat olyan – a saját területükön piacvezetőnek számító – gyártók mellett, mint az EPSON a GRAPHTEC, az ONYX, a TECCO/ILFORD vagy éppen a FREDRIX. Kollégáink több mint másfél évtizedre visszanyúló tapasztalata biztonságot nyújt számodra abban, hogy megbízható forrásból megszerzett tudással segítjük mindennapi munkádat.

A világban terjedő koronavírus-járvány miatt hetek alatt változott meg az életünk. A kihívások és a növekvő bizonytalanság közepette azonban küldetésünk nem változott: gondoskodni a vállalkozásod működéséhez szükséges alapanyagok, szolgáltatások és eszközök – a körülményekhez képest – zavartalan ellátásáról.

Cégünk tevékenységét március óta óvintézkedések bevezetésével folytatjuk, melyeket közös érdekünkben hoztunk meg, a járvány terjedésével kapcsolatos felelőségünknek eleget téve. Minimálisra csökkentettük a személyes kontaktusok lehetőségét, hermetikusan zárt árukiadási protokollt vezettünk be, munkaterületeink higiéniás körülményeire fokozott hangsúlyt fektetünk, valamint kollégáink egészségének védelmében a szükséges védőfelszereléseket és fertőtlenítő szereket biztosítjuk. Szerviz szolgáltatásunkat a lehető legszigorúbb óvintézkedések mellett folytatjuk, technikai kérdésekben pedig továbbra is rendelkezésre áll support menedzser kollégánk.
Március végéhez közeledve pénzügyi területet érintő döntéseket kellett meghoznunk amelyeknek értelmében a korábban megszokott fizetési kondíciókat és feltételeket már nem tudtuk tovább biztosítani ügyfeleink számára. Az új intézkedéseket cégünk további stabil működőképességének megőrzése érdekében hoztuk, amelyeket természetesen vissza fogunk állítani, amint a gazdasági környezet ezt számunkra is lehetővé teszi.  

Annak érdekében, hogy az ügyfeleink kiszolgálása zökkenőmentes legyen, továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk az online és a telefonos ügyfélszolgálatunkon leadott megrendelésekre. Igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt reagálni a megkeresésekre, a megrendelt árucikkeket csomagküldési szolgáltatáson keresztül kézbesítjük. 

A folyamatos ellátáshoz szükséges elérhetőségeinket, szolgáltatásainkat továbbra is az alábbiak szerint éred el: 


Meghibásodás esetén szerviz bejelentő oldalunkon pontosan specifikálhatod nyomtatód típusát valamint a felmerült hibajelenséget. Helyszíni szerviz szolgáltatásunk igénybevételekor kérünk töltsd ki Egészségügyi Nyilatkozatunkat is. 

A jelenleg kialakult helyzetben mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében a saját kiszállítási szolgáltatásinkat korlátoztunk és csomagküldö szolgáltatást veszünk igénybe árucikkeink kézbesítéséhez. 

Hiszek benne, hogy túljutunk a nehézségeken és a közeljövőben közösen ismét újra lendületet adhatunk együttműködésünknek.

Addig is számíthatsz ránk, itt vagyunk!

Kitartást és jó egészséget kívánok Neked!

Osztrenkovits István
ügyvezető

2020.05.06.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>