ÚJ TECHNOLÓGIA AZ EPSONNÁL

A japán gyártó új fejlesztés 
érkezését jelentette be!

Az EPSON 160 cm szélességű első gyanta alapú, vízbázisú kültéri tintát használó nyomtatója, hamarosan elérhető lesz a magyar piacon is!

SureColor SC-R5010 és SureColor SC-R5010L néven két különböző tintakapacitású kivtellel új sorozat bevezetését jelentette be az EPSON. Az új nyomtatókkal produkciós nyomtató választékát egy teljesen új RESIN, vagyis gyanta alapú tinta megoldással bővíti a japán gyártó. 

 

 

Az új 160 cm szélességű nyomtató kimagasló nyomtatási teljesítményt és színkontrollt nyújt a PrecisionCore Micro TFP nyomtatófejnek köszönhetően. A négy hőmérséklet érzékelő szenzor pontos hőmérséklet szabályzást tesz lehetővé, amely a teljes felületen színkonzisztenciát biztosít. Három független fűtőegység (előfűtő / beépített fűtőegység / utókezelő fűtőegység) biztosítja a színek egységességét és a precíz médiakezelést.

A hatékony szárítási és utókezelési folyamat lehetővé teszi szükség szerinti azonnali laminálást és az aznapi kiszállítást, így a felhasználók jelentősen csökkenthetik az átfutási időt.

A tartós PrecisionCore Micro TFP nyomtatófej pontos és megismételhető színeket biztosít az első nyomattól az utolsóig. Mivel a Piezo nyomtatófejeknél nem fordul hő okozta károsodás, a festékcsepp elhelyezés és a cseppméret konzisztens marad a nyomtatófej teljes élettartama alatt. Amikor a nyomtatófej cserére szorul, a felhasználó maga végezheti el azt, ezzel növelve a hasznos működési időt és a termelékenységet.

A kategóriaelső Automatikus Médiafeszítő Rendszer (Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC)) rendkívül pontos méretstabilitást nyújt, ami olyan összeillesztett panelek esetén fontos, mint pl. a kirakati fóliák vagy a falburkolatok. Ez a következetes megismételhetőség kevesebb anyagveszteséggel és üzembehelyezési idővel jár, és hibátlan eredményt nyújt a vásárlónak.

Az új 6 színkomponensű UltraChrome RS tintakészlet szagtalan, vízbázisú, gyanta alapú tintákból áll és az azzal nyomtatott anyagok szinte bármilyen környezetben használhatók! Beltéri felhasználásnál óvodák, iskolák, kórházak, vagy szállodák esetén gond nélkül felhasználhatók a kész nyomatok! A folyamatos tintaellátó rendszer 1,5 literes tintatasakokkal utántölthető, amely a közepes nyomtatási mennyiségek esetén ideális. Nagy volumenű nyomtatási igényre 3 literesre bővített, nyomtatás közben cserélhető tintakészlet áll rendelkezésre, amely az SC-R5010L modell esetén érhető majd el.

Az új nyomtatók várhatóan 2021 elejétől érhetők majd el!

 

2020.11.02.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>