Új GRAPHTEC VÁGÓPLOTTEREK

Hatékonyságnövelő funkciókkal! 

A GRAPHTEC név a mai napig egyet jelent a sokoldalú és fejlett vágási technológiával, legyen szó tekercses vagy síkágyas plotterekről. Elismerését a nagy pontosságú vágásnak köszönheti világszerte. Az FC sorozat megfelelő megoldást nyújt számos alkalmazás során dekorációs, könnyűipari ruházati gyártás vagy autóipar területén.

A széria legújabb továbbfejlesztett tagjai az FC9000-esek négy méretben érhetők el és új funkciókat kaptak, melyek a hatékonyság növelését célozzák minden területen


IDŐTAKARÉKOSSÁG
Print and Cut alkalmazások során az adatkapcsolat funkcióval jelentősen csökkentheted a gyártási hibákat, hiszen nyomtatott vonalkód által közvetített vágási adatokat az FC9000-es automatikusan feldolgozza számítógépről vagy USB adathordozóról egyaránt! A vonalkód nem csupán a vágási kontúrt tartalmzhatja, hanem információkat ad a plotter számára a vágási paraméterekről vagyis a sebesség és vágási erő adatairól is!  A vonalkódok segítségével automatizálhatod a gyártási folyamatokat és kizárhatod a hibákat, amellyel jelentős időt takaríthatsz meg! 


KÜLÖNLEGES VÁGÁSI PONTOSSÁG
A GRAPHTEC féle továbbfejlesztett ARMS 8.0 (Advanced Registration Mark Sensing) segítségével új fehér LED-érzékelő és továbbfejlesztett keresési algoritmus segít még pontosabban leolvasni a regisztrációs jeleket, legyenek azok bármely nyomathordozón beleértve a magas fényű, csillogó és nagy intenzitású fényvisszaverő alapanyagokat. 


EXTRÉM MÉDIÁK? NEM PROBLÉMA! 
Az átalakított adagoló rendszer jelentősen növelte a vágási képességeket vékony és vastag média típusok esetén egyaránt! Kiegészítő nyomóhenger segítségével megnövelt vágási pontosságot érhetünk el vastag, merev anyagok mint például a mágnesfólia vagy a kemény fényvisszaverő fóliák esetén. Három nyomási fokozat beállítási lehetőség biztosítja a kellő leszorítóerőt az extrém médiatípusok esetén. 

 

HOSSZÚ ÉLETTARTAM
A kontúr és a die-cut vágás külön szerszámpozíciói biztosítják a pengék és a vágószalag hosszú élettartamát olyan matricák és grafikák készítésekor, melyek a vágás során könnyedén kiugranak az ívekből vagy a tekercsekből.


AUTOMATIKUS FELTEKERCSELÉS
Az opcionális feltekercselő henger növeli a termelés hatékonyságát azáltal, hogy automatikusan 19,8 m hosszú vágott tekercseket tekercsel a felszerelt infravörös érzékelővel vezérelt egység segítségével. A kiegészítő az FC9000-140 és FC9000-160 modellek esetén érhető el!


A japán gyártó időről-időre bizonyítja, hogy termékei az élvonalba tartoznak, hiszen újabb és újabb funkciókkal kerülnek ki a továbbfejlesztett modellek, melyek immár elérhetőek nálunk is! 

Ha szeretnél megtudni még többet az új funkciókról, akkor látogasd meg weboldalunkon a GRAPHTEC új FC9000-es vágóplotter széria termékoldalát valamint keress meg minket személyesen bemutatótermünkben!

Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk!

 

2019.11.17.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>