ÚJ TECCO PAPÍROK

5 új papírral bóvítettük kínálatunkat!

Egy poszt a pillanatnak készül, egy kép azonban az örökkévalóságnak!

Nyomtasd ki emlékeidet a nyomtatófüggetlen TECCO fotópapírokra. Bármilyen vízbázisú inkjet fotónyomtatóhoz alkalmazható professzionális fotópapírok széles választékát találod meg nálunk, melyek most újabb tagokkal bővültek!

A TECCO:PHOTO papírjainak három sorozatából kettő is bővül új tagokkal. A Selection sorozatban olyan izgalmas papírokat is találunk, mint matt és satin baryt papírokat is találnak a művészi igényességű fotónyomtatással, magas minőségű képalkotással foglalkoznak. 

BTM275 Baryt Matt - 275g / m²
A BTM275 Baryt Matt egy különleges, finoman texturált  fehér színű papír. Felületi szerkezete 100% alfa-cellulózból áll.  A nyomtatás során a matt papír felülete kissé selymes fényűvé válik.

DS325 DUO Semigloss - 325g / m²
Mindkét oldalán felületkezeléssel PE papír.  Sima szaténfelületével és kivételesen nagy színterével ideális professzionális fotóalbumok és üdvözlőlapok készítésére.  A 325 g / m² fotópapírt nagy színtér és gyors száradás jellemzi, melynek mindkét oldala nyomtatható.

BTS300 Baryt Satin - 300g / m²
A BTS300 Baryt Satin a hagyományos ezüst-halogenid barit papír klasszikus megjelenését és érzetét kelti.  A 300 g / m² súlyú fotópapír PH-semleges, így rendkívül ellenálló az öregedésre. Egyaránt alkalmas fekete-fehér és színes fotók, művészi igényességű nyomtatására.

PLB550 Posterboard - 550g / m²
Kétrétegű alapanyag, mely egy erős karton lemezből és egy Semiglossy felületből áll. Bemutató célokra, prezentációkra, elsősorban az ügynökségi szektorban, de fotókiállítások elkészítésére is alkalmas.

Azonnali festékszárítást és nagyon magas képstabilitást biztosít a pigmentált festékekkel kombinálva. A PLB550 megfelelő alternatíva lehet a kasírozott képeknek, mivel közvetlenül nyomtatható.


A FineArt sorozat egy új prémium minőségű taggal bővült. 

PCR310 Premium Cotton Rag - 310g / m²
A PCR310 Premium Cotton Rag egy kissé texturált  felületű, 310 g / m² pamutpapír.  Ez  kiváló minőségű savmentes papír rendkívül jó ellenálló képességű öregedésre és a fényhatásokra. Ezen tulajdonságai miatt művészi felhasználásra, FineArt nyomatok készítésére alkalmas.

Áprilisban kerül megrendezésre a legnagyobb hazai szakmai rendezvény a SignExpo, ahol a standunkon megtaláhatod majd a TECCO újdonságai mellett az EPSON SureColor P sorozatnának 9000V modelljét is, mellyel ki is próbálhatod majd az új fotópapírok nyomatminőségét. 

2019.01.28.Vissza


További híreink


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >>