Több mint 15 éves szakmai múltunk során több száz proof-, fotó-, valamint produkciós és dekorációs nyomtatórendszert helyeztünk üzembe. Ezidő alatt olyan gyakorlati tapasztalatokon alapuló szakmai tudásbázist alakítottunk ki, melyre támaszkodva mára az LFP center Magyarország meghatározó széles formátumú nyomtató és alapanyag forgalmazója válhatott. Elsőként lettünk az EPSON "Pro Graphic Specialist" partnere, így nálunk első kézből ismerkedhetsz meg a legújabb széles formátumú technológiával, valamint professzionális RIP szoftvereinkkel és Color Management rendszereinkkel.


Számunkra fontos, hogy olyan rendszert adjunk át neked, mely teljes mértékben rád, vagy vállalkozásodra szabott! Segítünk kiválasztani, összeállítani, optimalizálni és a mindennapi munkafolyamatba illeszteni berendezéseidet. Leendő rendszeredet bemutatótermi gépeinken és szoftvereinken élesben teszteljük. Ezt követően neked már nincs szükséged kísérletezgetésre. Ezért a telepítés és betanítás alkalmával kollégáink gyakorlati tapasztalataik alapján megszerzett tudásukat adják át neked. És ezután sem hagyunk egyedül!

Az üzembehelyezés után veszi kezdetét a közös munka! Számíthatsz ránk! Kérdéseiddel bármikor megtalálsz bennünket. After sale szolgáltatásunk keretében tanácsadással, a legjobb szervíz lehetőségekkel, valamint kapacitás managementtel támogatunk.

Nálunk megtalálod mindazt, ami szükséges a minőségi és hatékony nyomdai termeléshez, reklám- kivitelezéshez, illetve fotó és művészi nyomtatáshoz.
 

  • Széles formátumú nyomtatók és fóliavágók
  • RIP szoftverek, Color Management, kalibrálás
  • Nyomathordozó médiák, proof papírok, fotópapírok
  • Tinták, lakkok, utántöltő rendszerek és alkatrészek
  • Bubblefree és KALA kasírozó és lamináló gépek
  • Oktatás, workshop
  • Házhozszállítás, support
  • Szerviz


Keress fel bennünket személyesen is! Látogass el Bemutatótermükbe, ahol nem csak megismerkedhetsz technológiákkal, hanem ki is próbálhatod azokat, valamint ingyenes szaktanácsadással is segítünk az optimális döntéshozatalban!

LFP Center Kft. 

1139 Budapest, 

Rozsnyay utca 11.