Fiery XF7.0

  • Pontos
  • Kiszámítható
  • Produktív
  • Nyereséges nyomtatás

Fiery XF7.0

PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁS

Bemutatkozik a Fiery®XF7 az EFI továbbfejlesztett szoftvere, mely digitális széles illetve szuper széles formátumú nyomtatások vezérlésének a legegyszerűbb módja. Kiemelkedő színminőség, maximális termelékenység.  

 

Digitális nyomtatás esetén a legegyszerűbb úton, a lehető legjobb szín és nyomtatási minőséget szeretnénk elérni, a legkevesebb idő alatt. Üzemeltetőknek olyan munkafolyamat-megoldásra van szükségünk, amely alkalmazkodik a különböző munkaterületekhez, és lehetővé teszi számunkra az ismétlődő feladatok automatizálását. Sikeres nyomtatási szolgáltatóként képesnek kell lennünk arra, hogy a lehető legrugalmasabban alkalmazzuk mind a technológiát, mind a munkaerő kapacitásunkat. A Fiery®XF7 alkalmazásával mindezt gyorsan megtehetjük a széles és szuper széles vagy akár digitális proof nyomtatási szolgáltatóként.

 

Egyedülálló nyomtatási feladatok kezelése

A Fiery®XF7 új felhasználói felülete igazi élményt nyújt a digitális nyomtatási feladatok kezeléséhez, elrendezéséhez és szerkesztéséhez. Kényelmesen kapcsolódik több Fiery szerverhez egyszerre - akár több típusú nyomtatókhoz - több nyomtatót is csatlakoztat egyetlen Fiery®XF7 kiszolgálóhoz. A Fiery Job Editor lehetővé teszi a munkakör-specifikus beállítások alkalmazását, vagy a munkafolyamat-alapértelmezett értékeken kívüli tulajdonságok megváltoztatását. A Fiery Job Centre páratlan nyomtatási feladatokat kínál, azonos használhatósággal mind a Microsoft® Windows®, mind az Apple® macOS® felhasználók számára.

 

Maximális termelékenység és testreszabhatóság

Az EFI exkluzív Fiery Accelerated System technológiája (FAST RIP), amely a Fiery®XF felhasználók számára elérhető, a fájl feldolgozási sebességét átlagosan ötszörös sebességre gyorsítja. A Fiery®XF7 automatizálási szintje egy testreszabható felületen keresztül egyedileg alakítható, így mindenki megtalálja a számára ideális beállítási lehetőségeket.

 

Szín és minőség ellenőrzés

A szín ellenőrzése azt jelenti, hogy eredményként az ipari szabványnak megfelelő színeket kapjunk - függetlenül attól, hogy az alkalmazás vagy a termék gyártás alatt áll-e. A 100% -os EFI által kifejlesztett színkezelés az ICC technológiával kombinálva, kifinomult iteratív spot és process color optimalizálási rutinokkal kiváló színt biztosít. A szűrő algoritmusait úgy tervezték meg, hogy maximalizálják a nyomtatási minőséget és a nyomtató teljesítményét, biztosítva a végső színt, a minőséget és vezérlést a legkevesebb idő alatt. 
 

 

> > > Aktuális árlista < < <

 

Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk!  

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK:

EFI PROOF PAPER

 

 

EFI PROOF PAPER

 

 

Szoftver csomag

Fiery XF 7.0 Software Package / Díszcsomagolás, DVD lemez

Alap Software csomag + 1 ÉV SMSA* Szoftver Követés és Támogatás (SMSA) XF Upgrade + 1 év SMSA Trade‐In XF konkurens termékekről + 1 év *SMSA Trade‐In eXpress és konkurens termékekről + 1 év *SMSA Listaár Kimeneti Opciók Gyártási Opciók Mérőkészülékek Blokk cím
Vissza