ColorWorks C6000Ae

 • Rugalmas médiakezelés
 • Automata vágó
 • Egyszerű használhatóság
 • Könnyen integrálható
 • Költségtakarékos

ColorWorks C6000Ae

IGÉNY SZERINTI CÍMKENYOMTATÓ

Ez az igény szerinti, digitális, négyszínes címkenyomtató új lehetőségeket nyit meg olyan vállalkozások számára, amelyek sok cikkszámot kezelnek, és időt szeretnének nyerni. A ColorWorks CW-C6000Ae bővíti az Epson olyan megoldással bővíti választékát, amely a kis és közepes vállalkozások igényeit elégíti ki számos ágazatban (élelmiszer, vegyszer, ital, gyártás stb.).

 


Rugalmas papírkezelés:
Az EPSON CW-C6000Ae számos olyan új funkcióval rendelkezik, amelyek gyakorlati és kreatív megoldások biztosítására lettek tervezve. 25,4 mm–112 mm közötti nyomathordozó-szélességet támogat, és széles nyomathordozó felhasználási rendelkezik, amely még a texturált papírt is magában foglalja. Ez a ColorWorks-címkenyomtatókínálat gyakorlatilag bármit képes nyomtatni az e-cigaretta-folyadékok üvegeinek kis címkéitől a vegyianyag-hordókon alkalmazható nagy, ellenálló címkékig. Az innovatív, mozgatható érzékelő lehetővé teszi a nyomtatást bármilyen alakzatra, anélkül, hogy egy második formavágásra lenne szükség.

Kompakt és egyszerűen használható:
A CW-C6000Ae modellt úgy tervezték, hogy rendkívül felhasználóbarát legyen! Az összes művelet elvégezhető az elülső oldalon, így kisebb üzemeltetési területre van szükség. A tekercs cseréje elölről, jobbról és balról is lehetséges. A nyomtató kezelésének, konfigurálásának és karbantartásának megkönnyítésére több technikai eszközt is terveztek, többek között: webes interface- és nyomtatóflotta-kezelés, távoli konfiguráció, karbantartás és felügyelet.

 Nyomtatási minőség:
Ez a címkenyomtató kiváló minőségű, nagy felbontású, négyszínes nyomtatási eredményt biztosít alapfelszereltségként; színegyeztetési funkcióval (direkt szín mérés) együtt (ICC-profil és spotszín-illesztési eszköz) a lenyűgöző és hatásos színes címkékért.

Könnyen integrálható:
A termékcsalád összes modellje integrációbarát! Közvetlen SAP-támogatás, ESC-címke, Linux- és Mac-meghajtóprogramok.

 

LÉNYEGES JELLEMZŐK: 

 

 • Rugalmas papírkezelés
  Bővített nyomathordozó-támogatás. 25,4 mm–112 mm közötti címkeszélességek.
 • Kompakt
  Egyszerű, diszkrét kialakítás az elülső panel működésével.
 • Automata vágó
  Vegyszerekhez, élelmiszerekhez és italokhoz, kertészethez és logisztikához – elsődleges és másodlagos címkézés.
 • Távoli kezelés
  Távoli konfiguráció, karbantartás és felügyelet.
 • Költségtakarékos
  Nincs szükség előre nyomtatott címkékből álló készletre. Teljes színes nyomtatás üres címkéken.

 

Az oldalon közölt adatok módosításának a jogát fenntartjuk! 

 

 
KAPCSOLÓDÓ TERMÉK:
ColorWorks C6500Ae

 

Vissza