ColorWorks C7500

  • Jobb készletgazdálkodás
  • Áttekinthető kezelési folyamat
  • Jobb címkék, hatékonyabb márkaépítés
  • Kis karbantartási igény, csökkentett állásidő
  • Könnyen integrálható

ColorWorks C7500

ÚJ MINŐSÉGI SZINT A SZíNES CÍMKENYOM-TATÁSBAN

A ColorWorks C7500 újradefiniálja a terhelhetőséget és megbízhatóságot a nagy sebességű színes címkenyomtatásban. A C7500 az EPSON új PrecissionCore nyomtatófejével van felszerelve, amelyet kifejezetten a kereskedelmi szintű ipari címkenyomtatás számára fejlesztettek ki. A gyártók most már megbízható és költséghatékony módon tudják kielégíteni házon belüli címkézési igényeiket kiváló minőség és sebesség mellett.

 

Látványos előnyök számos felhasználási területen

Bármely területen működik is vállalata, a termeléstől és kereskedelemtől a gyógyszerészetig és egészségügyig, biztosan talál egy ColorWorks C sorozatú terméket, amely valódi előrelépést jelent és megadja a kellő rugalmasságot ahhoz, hogy pontosan olyan címkét nyomtasson vele, amilyet és amikor szeretne. 


Az EPSON ColorWorks C sorozat tintsugaras címkenyomtatói lényegesen leegyszerűsítik a színes címkenyomtatás hagyományos folyamatát!


A hagyományos színes címkenyomtatás hat lépés: 

 


EPSON C7500 igény szerinti színes címkenyomtatás MINDÖSSZE
 KÉT LÉPÉSBEN:


Pigmenttinta-technológia:
Annak biztosítása érdekében, hogy a ColorWorks C7500 sorozat a lehető legjobban megfeleljen az ügyfelek igényeinek, kétféle pigmenttintát terveztünk, amelyek így egyedi elvárásoknak is képesek megfelelni. Az Epson DURABrite Ultra tintája olyan ügyfelek számára ideális, akik tartós nyomatokat szeretnének elsősorban matt nyomathordozóra nyomtatni. 

 

Átfogó szoftverintegráció:
Az Epson folyamatosasn az innovációra, illetve az ügyfelek igényeinek felderítésére és teljesítésére törekszik. Ennek eredményeképpen az Epson olyan átfogó szoftveintegrációt  kínál, mely a vezető szoftvergyártókkal való kompatibilitást, beágyazott programnyelveket és emulációkat tartalmaznak, hogy a régi szoftverekről való áttérés egyszerű legyen és az ügyfelek az új kifinomult funkciók előnyeit élvezhessék. 

 


 

SAP HPV illesztőprogramok: Az Epson az első nyomtatógyártó, amely támogatja az SAP HVP (High-Volume Printing) gyártói koncepcióját. Ez a lehető legjobb teljesítményt és használhatóságot biztosítja, amikor nagy mennyiségű színes anyagot nyomtat SAP-ból. A koncepció az SAP EH&S WWI része, amely alapját egy az SAP által Windows rendszerre kifejlesztett nyomtatófüggetlen illesztőprogram adja a WWI-szerveren.

Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk! 


KAPCSOLÓDÓ TERMÉK:

 ColorWorks C7500G

Vissza