ColorWorks C7500G

  • Kiváló megbízhatóság és terhelhetőség
  • Idő- és pénzmegtakarítás
  • Kiváló minőségű és gyors nyomtatás
  • Kis karbantartási igény, csökkentett állásidő
  • Könnyen integrálható

ColorWorks C7500G

ÚJ MINŐSÉGI SZINT A SZíNES CÍMKENYOM-TATÁSBAN

A ColorWorks C7500G újradefiniálja a terhelhetőséget és megbízhatóságot a nagy sebességű színes címkenyomtatásban. A C7500G az EPSON új PrecissionCore nyomtatófejével van felszerelve, amelyet kifejezetten a kereskedelmi szintű ipari címkenyomtatás számára fejlesztettek ki. A gyártók most már megbízható és költséghatékony módon tudják kielégíteni házon belüli címkézési igényeiket kiváló minőség és sebesség mellett.

 

 

Megbízható és egyenletes eredmény
A C7500G segíthet a gyártóknak egyenletes és kiváló minőségű címkéket létrehozni házon belül és igény szerint. A nyomtató az új PrecisionCore nyomtatófejjel van felszerelve, amely kiváló és megbízható minőségű nyomatokat biztosít. Az egyedi fúvóka-ellenőrzési technológiánk (NVT) és a ponthelyettesítés segítségével elkerülhetők a hibás nyomatok valamint a holt pixelek az állandó minőségű lenyomatok érdekében.

Gyorsaság
Állítsa elő gyorsan a kiváló minőségű címkék széles választékát, beleértve az ételek és italok, csomagolások és dobozok címkéit, valamint az EU energiacímkéket és a GHS-címkéket. Az akár 300 mm/mp nyomtatási sebességgel ugyanolyan gyorsan tud színes címkéket előállítani, mint néhány jelenleg használatos monokróm hőnyomtatóval.

Költséghatékony
Ha a C7500G nyomtatóval gyártja az igény szerinti címkéket, azzal csökkenteni fogja az előnyomtatás költségeit is, beleértve a címkehulladékot és a nagy méretű címkekészletet. A nagy kapacitású, színenként cserélhető tintapatronoknak köszönhetően csak az elhasznált színű patront kell kicserélni, így a nyomtatási költség igen alacsony. A nyomtatófejet úgy terveztük, hogy kitartson a nyomtató teljes élettartama során1, így soha nem kell újat venni belőle.

Könnyen használható minimális karbantartással
Az LCD kezelőpanelnek köszönhetően a C7500G beállítása nem is lehetne egyszerűbb. A legújabb nyomtatási utasításkészletünk, az ESC/Label lehetővé teszi a nyomtató integrálását szinte minden operációs rendszerbe. A nyomtatót emellett a telepítést támogató segédprogramok széles skálájával szállítjuk. Az NVT pedig segíti az önkarbantartást a fúvókák eltömődésének megakadályozásával.

 

Pigmenttinta-technológia:
Annak biztosítása érdekében, hogy a ColorWorks C7500 sorozat a lehető legjobban megfeleljen az ügyfelek igényeinek, kétféle pigmenttintát terveztünk, amelyek így egyedi elvárásoknak is képesek megfelelni. Az UltraChrome DL pigmenttinták kiváló nyomtatási minőséget garantálnak, elsősorban fényes nyomathordozókon.

 

 

Átfogó szoftverintegráció:
Az Epson folyamatosasn az innovációra, illetve az ügyfelek igényeinek felderítésére és teljesítésére törekszik. Ennek eredményeképpen az Epson olyan átfogó szoftveintegrációt  kínál, mely a vezető szoftvergyártókkal való kompatibilitást, beágyazott programnyelveket és emulációkat tartalmaznak, hogy a régi szoftverekről való áttérés egyszerű legyen és az ügyfelek az új kifinomult funkciók előnyeit élvezhessék. 


 

SAP HPV illesztőprogramok: Az Epson az első nyomtatógyártó, amely támogatja az SAP HVP (High-Volume Printing) gyártói koncepcióját. Ez a lehető legjobb teljesítményt és használhatóságot biztosítja, amikor nagy mennyiségű színes anyagot nyomtat SAP-ból. A koncepció az SAP EH&S WWI része, amely alapját egy az SAP által Windows rendszerre kifejlesztett nyomtatófüggetlen illesztőprogram adja a WWI-szerveren.

 

Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk! 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK:

ColorWorks C7500

ColorWorks C7500

 

 

Vissza