SureColor SC-S60610L

 • 15% költségcsökkentés
 • 1,5 L-es tinta tasak
 • 250 letölthető média profil
 • 52,3 m2 nyomtatási sebesség

SureColor SC-S60610L

SZUPERGAZDASÁGOS ÚJ ECO-SOLVENT NYOMTATÓ

Az EPSON innovációinak köszönhetően a legjobb helyzetben vagyunk ahhoz, hogy kivételesen jó minőségű képek előállítáásra alkalmas nagy teljesítményű nyomtatókat kínáljunk. Az SC-S sorozatot az alapoktól a hatékonyságot szem előtt tartva tervezték. A termékcsalád két új nyomtatója esetén a hatékonyság mellett kulcs szerepet kapott a gazdaságosság!

 

A termékcsalád két új nyomtató bevezetésével bővült, az SureColor-S60610L és az SureColor-S80610L típusokkal, amelyek új tintatartályos megoldással rendelkeznek; így az ügyfelek még több termék közül választhatnak. Az új tintatartályos megoldás 1,5 literes tintatasakokat használ, amely lehetővé teszi a nagyteljesítményű nyomtatók számára a hatékonyság növelését.

 


Gazdaságosság

Az EPSON SureColor-S60610L nagy kapacitású grafikagyártási környezethez lett tervezve. Ez hosszabb nyomtatási periódust jelent, amellyel együtt jár a felhasználói beavatkozás csökkentése, valamint minimális állásidő. Az új, nagy kapacitású 1,5 literes tasakok is az EPSON GS3 eco-solvent tintáival üzemelnek, amely kulcsfontosságú környezetvédelmi tanúsítványokkal rendelkezik, beleértve a GreenGuard Gold, valamint az AgBB minősítéseit. Ezzel belsőépítészeti felhasználásra is korlátozás nélkül alkalmazhatóak az új nyomtatókkal készült termékek. Mint minden EPSON S szériás eco-solvent nyomtató, az új modellek is könnyen telepíthetőek, megbízhatóan és csökkentett karbantartási igénnyel működtethetőek.

 

Minőség

Az SC-S60610L az EPSON PrecisionCore TFP nyomtatófejeit kapta meg, kiemelkedő minőségű, kiváló színű és tisztaságú nyomatokat hoz létre. 360 dpi felbontású fúvókakonfigurációval rendelkezik, akár 1440 x 1440 dpi maximális felbontásra is képes.

Támogatás

Az EPSON tovább bővíti az integrált Edge Dashboard felületet, amelyen több, mint 250 média letölthető profilja áll rendelkezésre. Segítségével optimális nyomtató beállításokat biztosíthat a munkafolyamatokhoz, valamint a lehető legpontosabb színbeállítások érhetők el. Az EPSON LFP Accounting Tool méri a nyomtatás és a nyomathordozók költségeit, így minden feladathoz pontos nyomtatási és előállítási költség áll a felhasználók rendelkezésére.

 

Kategóriaelső nyomathordozó-kezelés

A fejlett automatikus feszítésvezérlővel (AD-ATC) a nyomtató a nyomathordozó tekercs elejétől a végéig pontos méretekkel rendelkező nyomatokat készít.

 

Pontosság bármilyen nyomathordozón

A kifinomult adagolórendszer, az antisztatikus nyomógörgők és az elektronikus nyomásvezérlés optimalizálja a nyomathordozó-rögzítést és -pontosságot, hogy bármilyen nyomathordozóra tökéletes nyomatot készíthessen.

 

Szerviz és támogatás
Az EPSON a kétéves alapgaranciával arra az esetre is felkészült, ha valamilyen okból kifolyólag 
probléma lépne fel. Azok számára pedig, akik hosszabb ideig szeretnék élvezni az EPSON kivételes szolgáltatását és támogatását, kiterjesztett jótállási opciók állnak rendelkezésre. A jótállási idő alatt és után pedig teljeskörű szerviz hátteret biztosítunk az ország teljes területén! 

 

LÉNYEGES JELLEMZŐK

 • Gazdaságosság
  Akár 15%-al olcsóbb önköltség
 • Precíz és pontos nyomtatás
  Kategóriaelső AD-ATC rendszer és kifinomult nyomathordozó-adagolás
 • Kiváló eredmények
  A legújabb generációs PrecisionCore TFP nyomtatófejek és piros tintával ellátott UltraChrome GS3 tinták
 • Kreatív alkalmazások széles köre
  Nyomtatás különböző nyomathordozókra: többek közt átlátszó fólia, vinil, vászon, fotópapír
 • A hatékonyság maximalizálása
  Automatikus nyomtatófej-karbantartás és fejvédőlemez; tintaködgyűjtő rendszer
 • Egyedülálló szerviz és támogatás
  Kétéves alapgarancia bővített jótállási lehetőségekkel

 

Az oldalon közölt adatok változtatásnak jogát fenntartjuk.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK:

ONYX RIPCenter

 

ONYX RIPCenter

 

Vissza