SureColor SC-S80610

 • 1.440 x 1.440 dpi nyomtatási felbontás
 • MicroPiezo TFP nyomtatófej
 • Ultrachrome® GS3 tintatechnológia
 • CMYK+LC+LM+Orange opciók

SureColor SC-S80610

AZ ELSŐ PANTONE AKKREDITÁLT ECO-SOLVENT NYOMTATÓ

Az EPSON új SureColor SC-S80610-es Eco-Solvent nyomtatója olyan nagy igényű alkalmazásokhoz lett kifejlesztve, ahol a színteljesítmény kulcsfontosságú! A narancs, a vörös, a fehér vagy akár az ezüst színkomonensek alkalmazása a nyomtatót felhasználók számára lehetőséget biztosít a kiváló minőségű nagy formátumú nyomatok előállítására. 
 
Pantone akkreditáció
Az EPSON SureColor-S80610-es már hivatalosan is rendelkezik a PANTONE akkreditációjával mely tanusítja, hogy a nyomtató a PANTONE színeket akár 98,2% pontosággal képes lefedni. 
 

 

Pontosság
Páratlan pontosságú nyomtatás a kifinomult, kategóriaelső nyomathordozó-kezelési rendszernek köszönhetően. Mindez fejlett automatikus feszítésvezérlővel (AD-ATC), nagy átmérőjű adagoló görgőkkel és antisztatikus, rugalmas nyomógörgőkkel párosul az optimális nyomathordozó továbbítás és a pontosság érdekében.

 


Minőség
A legújabb dupla Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej-technológiát alkalmazó SC-S80610 kiemelkedő minőségű, kiváló színű és tisztaságú nyomatokat hoz létre. Az új összetételű, piros tintával ellátott Epson UltraChrome GS3 segítségével a felhasználók nagyon pontos színreprodukciót érhetnek el. A kiváló minőségű „Precision Dot” módnak köszönhetően a különböző nyomathordozókon még jobb minőségű eredmény érhető el.
 
Szélesebb színtér
Az EPSON SureColor-S80610 9/10 színt tartalmazó tintakészlete kivételesen éles nyomatok készítésére alkalmas az EPSON UltraChrome GS3 tinták segítségével.
 


Hatékonyság

Az automatikus nyomtatófej-karbantartás és a tintaködgyűjtő rendszer biztosítja a folyamatos nyomtatást és a maximális üzemidőt.
 
 
Az SureColor-S széria tintaáramlás-szabályozója a tinta állapotának optimalizálásával biztosítja a folyamatos nyomtatási minőséget. 
 
Szerviz és támogatás
Az Epson a kétéves alapgaranciával arra az esetre is felkészült, ha probléma lépne fel. Azok számára pedig, akik hosszabb ideig szeretnék élvezni az Epson kivételes szolgáltatását és támogatását, kiterjesztett jótállási opciók állnak rendelkezésre.
 
 


LÉNYEGES JELLEMZŐK

 • Precíz és pontos nyomtatás
  Kategóriaelső AD-ATC rendszer és kifinomult nyomathordozó-adagolás
 • Kiváló eredmények
  A legújabb generációs PrecisionCore TFP nyomtatófejek és piros tintával ellátott UltraChrome GS3 tinták
 • Kreatív alkalmazások széles köre
  Nyomtatás különböző nyomathordozókra: többek közt átlátszó fólia, vinil, vászon, fotópapír
 • A hatékonyság maximalizálása
  Automatikus nyomtatófej-karbantartás és fejvédőlemez; tintaködgyűjtő rendszer
 • Egyedülálló szerviz és támogatás
  Kétéves alapgarancia bővített jótállási lehetőségekkel

 

Az oldalon közölt adatok változtatásnak jogát fenntartjuk.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK:

ONYX RIPCenter

ONYX RIPCenter

 

 

 

Vissza