SureColor SC-S80610L

 • Pantone akkreditált eco-solvnet nyomtató
 • 1,5 L-es tinta tasak
 • 250 letölthető média profil
 • 52,3 m2 nyomtatási sebesség

SureColor SC-S80610L

RENDKÍVÜLI SZÍNTÉR, GAZDASÁGOS NYOMTATÁS

Az EPSON legújabb nagykapacitású 10 színes eco-solvent nyomtatója a SureColor-S80610L nem csupán kiváló nyomtatási minőséget biztosít, hanem most minden eddiginél gazdaságosabb is! Az új modell rendelkezik a PANTONE akkreditációjával, így Solid Coated Colours esetén akár 98,2%- os pontossággal képes visszaadni a színeket, így már most az iparág vezető terméke.

 

Az SureColor-S sorozat az alapoktól a hatékonyságot szem előtt tartva tervezték. A termékcsalád két új nyomtatója esetén a hatékonyság mellett kulcsszerepet kapott a gazdaságosság!

 

A termékcsalád két új nyomtató bevezetésével bővült, az SureColor-S80610L és az SureColor-S60610L típusokkal, amelyek új tintatartályos megoldással rendelkeznek; így az ügyfelek még több termék közül választhatnak. Az új tintatartályos megoldás 1,5 literes tintatasakokat használ, amely lehetővé teszi a nagyteljesítményű nyomtatók számára a hatékonyság növelését.


Gazdaságosság

Az EPSON SureColor-S80610L nagy kapacitású grafikagyártási környezethez lett tervezve. Ez hosszabb nyomtatási periódust jelent, amellyel együtt jár a felhasználói beavatkozás csökkentése, valamint minimális állásidő. Az új, nagy kapacitású 1,5 literes tasakok is az EPSON GS3 eco-solvent tintáival üzemelnek, amely kulcsfontosságú környezetvédelmi tanúsítványokkal rendelkezik, beleértve a GreenGuard Gold, valamint az AgBB minősítéseit. Ezzel belsőépítészeti felhasználásra is korlátozás nélkül alkalmazhatóak az új nyomtatókkal készült termékek. Mint minden EPSON S szériás eco-solvent nyomtató, az új modellek is könnyen telepíthetőek, megbízhatóan és csökkentett karbantartási igénnyel működtethetőek.

 

 

Minőség

Az SC-S80610L az EPSON PrecisionCore TFP nyomtatófejeit kapta meg, kiemelkedő minőségű, kiváló színű és tisztaságú nyomatokat hoz létre. 360 dpi felbontású fúvókakonfigurációval rendelkezik, akár 1440 x 1440 dpi maximális felbontásra is képes1.

 

Szélesebb színtér

A SureColor-S80610L nagykapacitású tinta készlete ezüstmetál, fehér, narancs és vörös tintát tartalmaz! Arra lettek optimalizálva, hogy kiváló minőségű, kivételesen éles nyomatokat készítsenek az UltraChrome GS3 tinták segítségével. A direktszínek, különösen a narancs és a vörös, a piacon található megoldások között egyedülállóan gyorsan és pontosan készülnek a színegyensúly érdekében, míg a fémes árnyalatok valósághű tónusa biooldószeres fémes ezüst tintával készül!

 

 

Egyéb tinta                                                     Epson UltraChrome GS3 Red tinta

 

Támogatás

Az EPSON tovább bővíti az integrált Edge Dashboard felületet, amelyen több, mint 250 média letölthető profilja áll rendelkezésre. Segítségével optimális nyomtató beállításokat biztosíthat a munkafolyamatokhoz, valamint a lehető legpontosabb színbeállítások érhetők el. Az EPSON LFP Accounting Tool méri a nyomtatás és a nyomathordozók költségeit, így minden feladathoz pontos nyomtatási és előállítási költség áll a felhasználók rendelkezésére.

 

Szerviz és támogatás
Az EPSON a kétéves alapgaranciával arra az esetre is felkészült, ha valamilyen okból kifolyólag 
probléma lépne fel. Azok számára pedig, akik hosszabb ideig szeretnék élvezni az EPSON kivételes szolgáltatását és támogatását, kiterjesztett jótállási opciók állnak rendelkezésre. A jótállási idő alatt és után pedig teljeskörű szerviz hátteret biztosítunk az ország teljes területén! 

 

LÉNYEGES JELLEMZŐK

 • Gazdaságosság
  Akár 15%-al olcsóbb önköltség
 • Precíz és pontos nyomtatás
  Kategóriaelső AD-ATC rendszer és kifinomult nyomathordozó-adagolás
 • Kiváló eredmények
  A legújabb generációs PrecisionCore TFP nyomtatófejek és piros tintával ellátott UltraChrome GS3 tinták
 • Kreatív alkalmazások széles köre
  Nyomtatás különböző nyomathordozókra: többek közt átlátszó fólia, vinil, vászon, fotópapír
 • A hatékonyság maximalizálása
  Automatikus nyomtatófej-karbantartás és fejvédőlemez; tintaködgyűjtő rendszer
 • Egyedülálló szerviz és támogatás
  Kétéves alapgarancia bővített jótállási lehetőségekkel

 

Az oldalon közölt adatok változtatásnak jogát fenntartjuk.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK:

EPSON SC-S60610L

SureColor SC-S60610L

 

 

Vissza