SureColor SC-F6000

  • Digitális festékszublimációs nyomtató
  • Megbízható
  • Kiváló minőségű textilnyomtatás

SureColor SC-F6000

44"- OS, FESTÉKSZUBLIMÁCIÓS NYOMTATÓ

Az Epson SureColor SC-F6000 hatékony és megbízható választás kisméretű textilanyagok, reklámtáblák, egyedi reklámtárgyak és grafikával ellátott eszközök nyomtatására. Alacsony fenntartási költséget biztosít, és ez az első festékszublimációs nyomtató, amelyeknek minden komponensét az Epson tervezte és gyártotta. A minőség, a teljesítmény és a megbízhatóság maximális termelékenységet biztosít.

 

Az Epson SureColor SC-F6000 egy masszív és tartós tekercsadagolású CMYK nyomtató, amely kezeli a transzfer papírtípusok összes főbb fajtáját a poliészteralapú alkalmazási területek széles tartományában, az egyedi reklámtárgyaktól és -eszközöktől a textilanyagokon át a reklámtáblákig. Az innovatív, egyszemélyes nyomathordozó-betöltés és egyéb működési funkciók teszik az SC-F6000 nyomtatót kivételesen könnyen használhatóvá.

A festékszublimációs nyomtató kiváló minőségű, akár 720 x 1440 dpi felbontású nyomatot biztosít, és 16 – 63 m2/óra sebességgel nyomtat (általában 30 m2/óra kétmenetes üzemmódban1). A nyomtatóba épített, könnyen utántölthető 1,5 literes tintatartály lehetővé teszi a megszakítás nélküli működést minimális karbantartással. 

Az Epson Micro Piezo nyomtatófej precíz és megismételhető teljesítményt és tartósságot biztosít. Ez a technológia az Epson UltraChrome DS tintarendszerrel együtt kiváló minőségű, élénk színű nyomatokat biztosít, intenzív feketékkel, éles kontúrokkal és finom színátmenetekkel.

Az Epson nyomtatófej és tintarendszer kombinációja minimalizálja a tintafogyasztást, emellett a nyomtatót minimális energiafogyasztásra tervezték.

  • Nagy méretű nyomatok: Nyomtatás akár 44 hüvelyk szélességben
  • Epson gyártmány: Optimális megbízhatóság és teljesítmény
  • Micro Piezo: Kiváló minőségű, nagy teljesítményű nyomtatás
  • Egyfelhasználós kialakítás: Gyors papírbetöltés egyszerű beállítás
  • Gyors nyomtatás: 57 m2/óra
    sebesség
1.  A műszaki adatok külön értesítés nélkül változhatnak. További információk a Kapcsolat menüpont alatt.
Vissza