SureColor SC-F7000

  • Digitális festékszublimációs nyomtat
  • Megbízható
  • Kiváló minőségű textilnyomtatás

SureColor SC-F7000

64"- OS, FESTÉKSZUBLIMÁCIÓS NYOMTATÓ

Az Epson SureColor SC-F7000 termelékeny és megbízható választás textilanyagok, reklámtáblák és zászlók, sportruhák és különböző ruházati termékek és reklámtárgyak nyomtatására. Alacsony fenntartási költséget biztosít, és ez az első festékszublimációs nyomtató, amelyeknek minden komponensét az Epson tervezte és gyártotta. A minőség, a teljesítmény és a megbízhatóság maximális termelékenységet biztosít.

 

Az Epson SureColor SC-F7000 egy masszív és tartós tekercsadagolású CMYK nyomtató, amely kezeli a a poliészteralapú alkalmazási területeken használt transzferpapírok legtöbb típusát: a testreszabott sportfelszereléstől, ruházattól, tartozékoktól a sporteszközökön és feliratokon át a reklámtáblákig és zászlókig. Az innovatív, egyszemélyes nyomathordozó betöltés és egyéb kezelési funkciók teszik az SC-F7000 nyomtatót kivételesen könnyen használhatóvá.

A festékszublimációs nyomtató kiváló minőségű, akár 720 x 1440 dpi felbontású nyomatot biztosít, és 16 – 57 m2/óra sebességgel nyomtat (általában 30 m2/óra kétmenetes üzemmódban1). A nyomtatóba épített, könnyen utántölthető 1,5 literes tintatartály rendszer és az opcionális automatikus feltekercselő egység lehetővé teszi a megszakítás nélküli működést minimális karbantartással. 

Az Epson Micro Piezo nyomtatófej precíz és megismételhető teljesítményt és tartósságot biztosít. Ez a technológia az Epson UltraChrome DS tintarendszerrel együtt kiváló minőségű, élénk színű nyomatokat biztosít, intenzív feketékkel, éles kontúrokkal és finom színátmenetekkel.

Az Epson nyomtatófej és tintarendszer kombinációja minimalizálja a tintafogyasztást, emellett a nyomtatót minimális energiafogyasztásra tervezték.

  • Nagy méretű nyomatok: Nyomtatás akár 64" szélességben
  • Epson tervezés: Optimális megbízhatóság és teljesítmény
  • Micro Piezo: Kiváló minőségű, nagy teljesítményű nyomtatás
  • 1-felhasználós kialakítás: Gyors papírbetöltés, egyszerű beállítás
  • Gyors nyomtatás: 57 m2/óra
    sebesség
1.  A műszaki adatok külön értesítés nélkül változhatnak. További információk a Kapcsolat menüpont alatt.
 
Vissza