SureColor SC-R5010L

  • Nagy kapacitású gyanta alapú tinta
  • Gyors száradás
  • Szagtalan
  • Gazdaságos
  • Felhasználó által cserélhető nyomtatófejek

SureColor SC-R5010L

Nagy tintakapacitású gyanta alapú kültéri nyomtató

Az EPSON 160 cm szélességű - első gyanta alapú, vízbázisú kültéri tintát használó -  nyomtatója, 

 

Az SureColor-R5010L folyamatos tintaellátó rendszerrel működik (2 x 1,5 literes, működés közben cserélhető tintatasakokkal) a kisebb állásidő, a kényelem és az alacsonyabb tintaköltségek érdekében. Vállalkozásod hatékonyságának további támogatása érdekében az innovatív ultrahangos érzékelő csökkenti a nyomtatófej meghibásodásának kockázatát, míg a fúvóka-ellenőrző technológia (NVT) automatikusan kompenzálja az eltömődött fúvókákat.

 

 

A tartós PrecisionCore Micro TFP nyomtatófej pontos és megismételhető színeket biztosít az első nyomattól az utolsóig. Mivel a Piezo nyomtatófejeknél nem fordul hő okozta károsodás, a festékcsepp elhelyezés és a cseppméret konzisztens marad a nyomtatófej teljes élettartama alatt. Amikor a nyomtatófej cserére szorul, magad végezheted el azt, ezzel növelve a hasznos működési időt és a termelékenységet.

A kategóriaelső Automatikus Médiafeszítő Rendszer (Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC)) rendkívül pontos méretstabilitást nyújt, ami olyan összeillesztett panelek esetén fontos, mint pl. a kirakati fóliák vagy a falburkolatok. Ez a következetes megismételhetőség kevesebb anyagveszteséggel és üzembehelyezési idővel jár, és hibátlan eredményt nyújt a vásárlónak.

 

négy hőmérséklet érzékelő szenzor pontos hőmérséklet szabályzást tesz lehetővé, amely a teljes felületen színkonzisztenciát biztosít. Három független fűtőegység (előfűtő / beépített fűtőegység / utókezelő fűtőegység) biztosítja a színek egységességét és a precíz médiakezelést.

 

 

LÉNYEGES JELLEMZŐK:
 
Gyanta alapú tinta
Vízbázisú, és szagmentes, érzékeny környezetekben való használathoz


Tintatartályos megoldás

1,5 literes tintatasakok


4,3 hüvelykes LCD érintőképernyő

Egyszerű, intuitív üzemeltetés és állapotellenőrzések


Portfólióbővítés

Bannerek, tapéták, vinil, film és textilek


Teljes körű Epson-megoldás

Beleértve a nyomtatófejeket, a tintát és a szoftvert

 

Az oldalon közölt adatok változtatásnak jogát fenntartjuk.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK:

SureColor SC-R5010

SureColor SC-R5010

Vissza