SureColor SC-P10000

A fotólaborok, fotószolgáltatók, fénymásolószalonok és a házon belüli nyomtatási megoldásokat kereső vállalatok számára tervezett EPSON SureColor SC-P10000 nyomtatóval kiváló minőségű fotók, POS anyagok, valamint plakátok széles választékát készítheti el! 

 

Pontos, precíz és megbízható nyomtatás 
Az új Epson UltraChrome Pro 10-színű tintakészlettel biztos lehetsz a nyomatok lenyűgöző színvilágában. Az új, nagy pigmentsűrűségű fotófekete és mattfekete tintáknak köszönhetően a nyomtató mély és gazdag fekete színeket biztosít. Az új K4 és a Multi Size Droplet technológiának (MSDT) köszönhetően a korábbinál jobb színátmenetek érhetők el kisebb szemcsézettség mellett. A konzisztenciát biztosító Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogram alkalmazásával a színkezelést további drága programok használata nélkül is bármikor könnyedén elvégezheti.

 

A kiváló teljesítmény minőségi kompromisszumok nélkül
Az alacsonyabb minőségi beállításokkal is kiemelkedő eredményekre képes PrecisionCore MicroTFP nyomtatófejnek köszönhetően a felhasználók a rendkívüli teljesítmény mellett a kiváló minőséget sem veszítik el. A precíziós nyomathordozó-adagoló rendszernek köszönhetően – amely egy új fejlesztésű, kameraalapú papíradagoló-stabilizátort és papírinduktív görgőrendszert is magában rejt – biztos lehet a nyomtató folyamatos működésében.

 

LÉNYEGES JELLEMZŐK

 

 • PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej
  Nagy teljesítmény és kiváló nyomtatási minőség
 • UltraChrome Pro 10 színkomponensű tintakészlet
  A fantasztikus fekete és fehér színekért, valamint a kitűnő színreprodukcióért
 • Precíziós nyomathordozó-adagoló technológia
  Új fejlesztésű, kameraalapú papíradagoló-stabilizátorral
 • Egyszerű és könnyű működés
  Élvezze a problémamentes nyomtatást és karbantartást

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK: 

ILFOR STUDIO

ILFORD Studio

 

 

Vissza