SureColor SC-P20000

 • 64" szélesség
 • UltraChrome Pro 10 színkomponensű tintakészlet
 • Egyszerű és könnyű működés

SureColor SC-P20000

NAGYFORMÁTUMÚ NYOMTATÓ

Ötvözd a lehető legnagyobb nyomtatási sebességet és a kiváló minőséget 600x600 dpi vagy annál is nagyobb felbontásban a rendkívül precíz és pontos SC-P20000 nyomtatóval. 

 

A kiváló teljesítmény minőségi kompromisszumok nélkül
Az alacsonyabb minőségi beállításokkal is kiemelkedő eredményekre képes PrecisionCore MicroTFP nyomtatófejnek köszönhetően a felhasználók a rendkívüli teljesítmény mellett a kiváló minőséget sem veszítik el. A precíziós nyomathordozó-adagoló rendszernek köszönhetően – amely egy új fejlesztésű, kameraalapú papíradagoló-stabilizátort és papírinduktív görgőrendszert is magában rejt – biztos lehet a nyomtató folyamatos működésében.

Pontos, precíz és megbízható nyomtatás 
Az új Epson UltraChrome Pro 10-színű tintakészlettel biztos lehetsz a nyomatok lenyűgöző színvilágában. Az új, nagy pigmentsűrűségű fotófekete és mattfekete tintáknak köszönhetően a nyomtató mély és gazdag fekete színeket biztosít. Az új K4 és a Multi Size Droplet technológiának (MSDT) köszönhetően a korábbinál jobb színátmenetek érhetők el kisebb szemcsézettség mellett. A konzisztenciát biztosító Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogram alkalmazásával a színkezelést további drága programok használata nélkül is bármikor könnyedén elvégezheti.Könnyű kezelés és karbantartás
A könnyen átlátható illusztrációkat tartalmazó felhasználói útmutatónak és a színes LCD kijelzőnek köszönhetően a nyomtató használata rendkívül egyszerű már az első pillanattól kezdve. Ami pedig a nyomathordozó kezelését, cseréjét és váltását illeti – mindezen folyamatok könnyedén és gyorsan elvégezhetők. A nyomtató fedelén található átlátszó ablak, valamint a tekercs burkolatán található ablak lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomtatás közben is ellenőrizhessék a nyomtatási állapotot és a fennmaradó nyomathordozó mennyiségét. A nyomtatófejnek a nyomtatás befejezését követő pozíciója lehetővé teszi a felhasználó számára a fej és a tintasapka tisztítását, így segítve a karbantartási költségek alacsonyan tartását.

 

LÉNYEGES JELLEMZŐK

 

 • PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej
  Nagy teljesítmény és kiváló nyomtatási minőség
 • UltraChrome Pro 10 színkomponensű tintakészlet
  A fantasztikus fekete és fehér színekért, valamint a kitűnő színreprodukcióért
 • Precíziós nyomathordozó-adagoló technológia
  Új fejlesztésű, kameraalapú papíradagoló-stabilizátorral
 • Egyszerű és könnyű működés
  Élvezze a problémamentes nyomtatást és karbantartást

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK: 

ILFORD-GALERIE PRESTIGE

ILFORD Galerie Prestige

Vissza