SureColor SC-P9000V

  • 44" méretű nyomtató
  • 99% Pantone®
  • Fantasztikus fényállóság

SureColor SC-P9000V

FOTÓ- ÉS PROOF NYOMTATÓ

Készítsen kiemelkedő minőségű professzionális nyomatokat és proofokat többféle nyomathordozón ezzel a sokoldalú fotó- és proof nyomtatóval. Az SC-P7000V a legpontosabb színeket biztosítja a piacon1, a tíz színkomponensű tintakészletnek, illetve az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek köszönhetően pedig pontos és tartós eredményekre képes. A professzionális mérnöki tervezést a könnyen használható funkciók egészítik ki.

 

Hívja életre a legélethűbb színeket a piacon1
A tíz színkomponensű UltraChrome HDX Violet pigmenttintakészlet segítségével az SC-P9000V a Pantone® által minősített1 színek 99%-át képes biztosítani a hihetetlenül pontos eredmény érdekében. A felsőkategóriás proofkészítési és csomagolási piacon különösen előnyös a nyomtató használata, hiszen még a legbonyolultabb direkt színeket is képes megjeleníteni
.

Megbízható és hatékony
Az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek és az automatikus fúvóka-ellenőrzésnek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek a legkiválóbb minőségű nyomtatásban. A nyomtatóval konzisztens színreprodukciót érhet el, ráadásul drága bővítményekre sincs szükség – hála az Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogramnak és az X-Rite technológiát használó opcionális Spectroproofernek, amelyek gyors és pontos színmérést biztosítanak.


Egyszerűen használható és költséghatékony
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontjaink a könnyű használhatóság és a megbízhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 320 GB-os merevlemezzel a felhasználók helyet szabadíthatnak fel számítógépükön, és több munkát is tárolhatnak a nyomtatásra kész eszközön.

 

  • UltraChrome HDX pigmenttinták Kiemelkedően pontos színek a Pantone®-skála színeinek 98%-ával
  • Epson TFP PrecisionConeKiegyensúlyozott eredmény és kiváló minőségű, megbízható nyomtatás.
  • Fantasztikus fényállóságA Premium Glossy Photo Paper-re készített nyomatok 60 évig2 is megmaradnak
  • Nagy kapacitású tintapatronokHosszabb üzemidő a patroncserék között
  • Egyszerű használatJól áttekinthető LCD kezelőpanel és opcionális 320 GB-os merevlemez

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK:

Fiery Express for Photo

Fiery eXpress for Photo v4.5


1 Az SC-P7000V/SC-P9000V a Pantone-skála színeit 99%-ban képes reprodukálni, és ezzel a más nagy méretű tintasugaras nyomtatókkal, illetve a 10 vagy annál kevesebb színnel dolgozó proofkészítőkkel összehasonlítva a legpontosabb eredményeket biztosítja a piacon, a 2015. júniusi adatok alapján. 2 – PANTONE® a Pantone LLC tulajdona. A PANTONE FORMULA GUIDE 99/98 százalékos pontosságát Epson Proofing Paper White Semimatte papíron, Epson meghajtóprogrammal, 2880 x 1440 dpi-n mértük. A PANTONE-lefedettség külső RIP esetén változhat.

 

 

Vissza