SureColor SC-P9500

  • 44" méretű nyomtató
  • 12 színkomponens
  • 99%-os PANTONE lefedettség
  • Nagy teljesítmény

SureColor SC-P9500

12 SZÍNES FOTÓ ÉS PROOF NYOMTATÓ

A SureColor SC-P9500 nagy formátumú nyomtató kivételes minőséget, gyorsaságot és sokoldalú felhasználási lehetőségez biztosít számos alkalmazási területen, legyen szó művészi minőséget igénylő fotónyomtatásról, vagy extra preciz proof nyomtatásról. 

 


Az EPSON első 12 színkomponenst használó nagy formátumú nyomtatója, SureColor SC-P9500 (44 hüvelykes) minden eddiginél szélesebb színteret biztosít! 99%-os Pantone-lefedettséggel 1 a SureColor SC-P9500 ideális megoldás művészek és fotósok számára, mivel megbízható képreprodukciót biztosítnak a professzionális proofkészítéshez, és nagy termelékenységgel rendelkeznek a nagy mennyiségben való nyomtatáshoz. Az új nagy formátumú nyomtatót jól kiegészíti az EPSON újonnan kifejlesztett UltraChrome Pro12 tintakészlete a K3 technológiával, amely egyidejűleg használja mindkét fekete tintát, és narancs, zöld, illetve violet tintát is tartalmaz annak érdekében, hogy a felhasználó lenyűgöző színpontosságot érhessen el. 

 

A csomagolóipar és a proofkészítők számára – akik számára a pontosság áll mindenek előtt – az EPSON szintet lépett a proofkészítés iparági szabványa tekintetében. A felhasználók a színmérés ellenőrzés és  javítás technológiai megoldásai révén hatékonyabban és magabiztosabban végezhetik munkájukat. A külön megvásárolható, fotospektrométert tartalmazó SpectroProofer segítségével gyorsabb és pontosabb a színmérés, a menet közbeni színellenőrzés pedig teljesen automatizált. Az eredmények csalhatatlanul kiszámíthatók!

A professzionális fotózás és képzőművészeti felhasználás, ahol a lehető legjobb nyomtatási minőség szükséges annak érdekében, hogy az alkotás könnyebben legyen eladható az igényes vásárlóknak. Az EPSON a 12 színű tintakészlet mellett olyan speciális nyomtatófejeket fejlesztett ki, amelyek színenként akár 800 fúvókát is használnak annak érdekében, hogy a tintafelvitel pontos legyen, és ne fordulhassanak elő hibás nyomatok. A 300 dpi felbontású és 12 csatornás μTFP12 nyomtatófejnek köszönhetően a nagy sebességű előállítást a minőséggel egyesítik. A képek még kiválóbbak a lágy átmeneteknek és a textúrák pontos visszaadásának köszönhetően. A sűrűbb fekete színekről az overcoating technológia gondoskodik: e megoldással a kinyomtatott képek még lenyűgözőbbek, és valóban izgalmas hatást keltenek.

Azoknak, akik értékelik a valódi kreatív szabadságot, és számos különböző hordozóra kell nyomtatniuk – a 44 hüvelykes SC-P9500 támogatja a képzőművészeti papírokat, a vásznakat, a fotópapírt.

 

 

 

LÉNYEGES JELLEMZŐK:

 
  • UltraChrome Pro12 pigmenttinták Kiemelkedően pontos színek a Pantone®-skála színeinek 99%-ával
  • Epson μTFP12 nyomtatófej: Színenként 800 fúvóka, kiegyensúlyozott eredmény és kiváló minőségű, megbízható nyomtatás.
  • Fasztikus fényállóságA Premium Glossy Photo Paper-re készített nyomatok akár 60 évig is megmaradnak
  • Nagy kapacitású tintapatronokHosszabb üzemidő a patroncserék között.
  • Egyszerű használatJól áttekinthető LCD kezelőpanel, LED világítású betekíntő panel és opcionális 320 GB-os merevlemez

1. A PANTONE® a Pantone LLC tulajdona. A PANTONE FORMULA GUIDE 99 százalékos pontosságát Epson Proofing Paper White Semi-matte papíron, Epson meghajtóprogrammal, 2400 × 1200 dpi-n, eredeti Epson tinta használatával mértük. A PANTONE®-lefedettség más körülmények mellett történő nyomtatás esetén változhat.

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK:

SURECOLOR SC-P7500

SureColor SC-P7500

 

 

 

 

 

Vissza