SureColor SC- T3200

  • A1-es nyomat készítése 28 másodperc alatt normál papírra
  • Többféle patronméret
  • Frontoldali kezelés
  • Egyszerű beállítás
  • 0,02 mm-es minimális vonalszélesség

SureColor SC- T3200

24"-os, 4 SZÍNKOMPONENSŰ NYOMTATÓ

 

Ez a 24" méretű nagy formátumú 4 színes nyomtató ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol a nagy sebesség és a gazdaságosság követelmény, például CAD, GIS, egyedi reklámfeliratok, prezentációk és beltéri feliratok. 

 


Nagy hatékonyság 

Hatékony és gazdaságos. Az SC-T3200 alig 28 másodperc alatt állít elő egy A1-es méretű nyomatot vázlat módban normál papírra, és optimális üzemeltetési költségeket biztosít a 700 ml-es, 350 ml-es és 110 ml-es tintapatron-kiszerelésekkel. Az opcionális PostScript támogatás a 2 db, egyenként 1,6 GHz-es processzorral lehetővé teszi a nagy méretű, adatokkal teli fájlok gyors nyomtatását közvetlenül a piacvezető tervező és a CAD programokból.

Egyszerűen telepíthető és használható. 
Könnyen beüzemelhető, és integrálható a legtöbb termelési környezetbe. A nyomtató használata szintén annyira könnyű, hogy nincs szükség a kezelők betanítására. Minden kezelőszerv a készülék frontoldalán található. A nyomathordozót felülről kell betölteni, a kész nyomat pedig elöl jelenik meg, ahol kényelmesen egy kosárba gyűjthető. A hordozóra nyomtatott vonalkódnak köszönhetően könnyű követni, hogy mennyi papír maradt az adott tekercsen. 

Kiváló minőségű eredmény
Az Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej és az UltraChrome XD pigmenttinta kombinációja piacvezető nyomtatási minőséget és pontos, megismételhető teljesítményt biztosít. Az UltraChrome XD pigmenttinta ellenáll a víznek és az elkenődésnek, és bevonatos rendelkező és bevonat nélküli nyomathordozókon, illetve akár 1,5 mm vastag kartonon is biztosítja – a műszaki rajzokhoz ideális – mély fekete színt és az éles, sűrű vonalakat, valamint a kiváló minőségű nyomatokhoz és poszterekhez szükséges élénk színeket.

Kompakt, csendes és egyszerűen használható
Az elegáns kialakítású, kis helyigényű, csendes és frontoldali kezelőfelülettel ellátott SureColor SC-T3200 nyomtatókat úgy terveztük, hogy könnyedén illeszkedjenek az irodai környezetbe.

 
Alacsonyabb üzemeltetési költség, kisebb környezetterhelés. A környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében az SC-T3200 vízalapú tintákat használ, és rendelkezik ENERGY STAR-tanúsítvánnyal is.


LÉNYEGES JELLEMZŐK:

  • Gyors feldolgozás: Grafikai, CAD és GIS alkalmazások nagy sebességű nyomtatása
  • Nagy kapacitású tintapatronok: A 110, 350 és 700 ml-es méretek alacsony üzemeltetési költséget biztosítanak
  • PrecisionCore TFP nyomtatófej: Permanens nyomtatófejek a nyomtató élettartama során
  • UltraChrome XD tinták: Minőségi, élénk, a víznek és az elkenődésnek ellenálló képek nyomtatása
  • PostScript támogatás 2 db 1,6 GHz-es processzorral: Számos formátum, beleértve az adatokkal teli fájlok gyors és közvetlen nyomtatása

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK:

TECCO PRODUCTION
 

TECCO:PAPER Production

 

Vissza