SureColor SC- T7200

  • Többféle patronméret
  • Frontoldali kezelés
  • Egyszerű beállítás
  • 0,02 mm-es minimális vonalszélesség

SureColor SC- T7200

44"-os, 4 SZÍNKOMPONENSŰ NYOMTATÓ

 

Ez a 44"-méretű nagy formátumú 4 színes nyomtató ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol a nagy sebesség és a gazdaságosság követelmény, például CAD, GIS alkalmazások, egyedi reklámfeliratok, prezentációk és beltéri feliratok. Mellékeljük hozzá az Epson eszközökhöz készített PRESTIGE szoftvert is, amellyel még tapasztalat nélkül is könnyű posztereket készíteni. Ez a költséghatékony készülék képes csökkenteni az átfutási időket és hatékonyabbá tenni a marketing- és reklámtevékenységet. Ideális grafikai, CAD és GIS alkalmazásokhoz

 

Az irodai környezetre tervezett SC-T7200 elegáns megjelenésű, kis helyigényű készülék, ezenkívül frontoldalról kezelhető, így akár fal mellé is helyezhető. 

 

Kiváló minőségű eredmény
Az Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej és az UltraChrome XD pigmenttinta kombinációja piacvezető nyomtatási minőséget és pontos, megismételhető teljesítményt biztosít. Az UltraChrome XD pigmenttinta ellenáll a víznek és az elkenődésnek, és bevonatos rendelkező és bevonat nélküli nyomathordozókon, illetve akár 1,5 mm vastag kartonon is biztosítja – a műszaki rajzokhoz ideális – mély fekete színt és az éles, sűrű vonalakat, valamint a kiváló minőségű nyomatokhoz és poszterekhez szükséges élénk színeket.

Kompakt, csendes és egyszerűen használható
Az elegáns kialakítású, kis helyigényű, csendes és frontoldali kezelőfelülettel ellátott SureColor SC-T7200 nyomtatókat úgy terveztük, hogy könnyedén illeszkedjenek az irodai környezetbe.

 
Alacsonyabb üzemeltetési költség, kisebb környezetterhelés. A környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében az SC-T7200 vízalapú tintákat használ, és rendelkezik ENERGY STAR-tanúsítvánnyal is.


LÉNYEGES JELLEMZŐK:

  • Gyors feldolgozás: Grafikai, CAD és GIS alkalmazások nagy sebességű nyomtatása
  • Nagy kapacitású tintapatronok: A 110, 350 és 700 ml-es méretek alacsony üzemeltetési költséget biztosítanak
  • PrecisionCore TFP nyomtatófej: Permanens nyomtatófejek a nyomtató élettartama során
  • UltraChrome XD tinták: Minőségi, élénk, a víznek és az elkenődésnek ellenálló képek nyomtatása
  • PostScript támogatás 2 db 1,6 GHz-es processzorral: Számos formátum, beleértve az adatokkal teli fájlok gyors és közvetlen nyomtatása

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK:
Bubble-Free Mouse kasírozó asztal

BubbleFree Mouse kasírozó asztal

Vissza