SureColor SC-P6000

  • 24" méretű nyomtató
  • Széles színtér
  • Fantasztikus fényállóság

SureColor SC-P6000

24˝ PRO FOTÓ NYOMTATÓ

Emelje új szintre professzionális fotóinak és szépművészeti nyomatainak minőségét az SC-P6000 segítségével. A modell a színek széles skáláját képes biztosítani, a nyolc színkomponensű tintakészletnek, illetve az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek köszönhetően pedig pontos és tartós eredményekre képes. A professzionális mérnöki tervezést könnyen használható funkciók egészítik ki, amelyeknek köszönhetően a modell a felhasználók minden nyomtatási igényének képes megfelelni.

 

Széles színtér
Az UltraChrome HD nyolc színkomponensű pigmenttintakészlet segítségével az SC-P6000 a Pantone® által minősített1 színek széles skáláját képes biztosítani a kiemelkedő minőségű, hihetetlenül pontos és élénk színek érdekében. A továbbfejlesztett fekete-fehér módnak köszönhetően nagy sűrűségű, mély és gazdag feketét, valamint lágy színátmeneteket kapunk eredményül. 


Megbízható és hatékony
Az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek és az automatikus fúvóka-ellenőrzésnek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek a legkiválóbb minőségű eredményben. A nyomtatóval konzisztens színreprodukciót érhet el, ráadásul drága bővítményekre sincs szükség – hála az Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogramnak és az X-Rite technológiát használó opcionális Spectroproofernek, amelyek gyors és pontos színmérést biztosítanak.


Egyszerű használat
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontjaink a könnyű használhatóság és a megbízhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 320 GB-os merevlemezzel a felhasználók helyet szabadíthatnak fel számítógépükön, és több munkát is tárolhatnak a nyomtatásra kész eszközön.


Tartós eredmény 
A fantasztikus fényállóságnak köszönhetően a nyomatok létrejöttük után még sokáig kiváló minőségűek maradnak. A Premium Glossy Photo Paper fényes papíron létrehozott nyomatok akár 60 évig2 is megmaradnak. 

 

  • UltraChrome HD pigmenttinták: Kiváló minőségű, Pantone® által minősített színek

  • Epson TFP PrecisionCore: Kiegyensúlyozott eredmény és kiváló minőségű, megbízható nyomtatás

  • Fantasztikus fényállóság: A Premium Glossy Photo Paper-re készített nyomatok 60 évig2 is megmaradnak

  • Nagy kapacitású tintapatronok: Hosszabb üzemidő a cserék között

  • Egyszerű használat: Jól átlátható LCD kezelőpanel és orsó nélküli papíradagolás

 

1 PANTONE® a Pantone LLC tulajdona. 2 – Az adatot a JEITA CP‐3901A mérési szabvány alapján becsültük meg: • Fényes papír (A4-es méret) • Hőmérséklet: 23 °C • Páratartalom: 50%

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK: 

TECCO-Portrait fotópapír

TECCO:PHOTO Portrait

Vissza