SureColor SC-P7000

  • 24" méretű nyomtató
  • 98% Pantone®
  • Fantasztikus fényállóság

SureColor SC-P7000

FOTÓ- ÉS PROOF NYOMTATÓ

Készítsen kiemelkedő minőségű professzionális nyomatokat és proofokat ezzel a sokoldalú, 24" méretű fotó- és proof nyomtatóval. Az SC-P7000 a Pantone által minősített1színek 98%-át képes biztosítani a pontos reprodukció érdekében, a tíz színkomponensű tintakészletnek, illetve az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek köszönhetően pedig professzionális minőségre és pontos, valamint tartós eredményekre képes. A professzionális mérnöki tervezést a könnyen használható funkciók egészítik ki.

 

Széles színtér
Az UltraChrome HDX tíz színkomponensű pigmenttintakészlet segítségével az SC-P7000 a Pantone® által minősítettszínek 98%-át képes biztosítani a kiemelkedő minőségű, hihetetlenül pontos, élénk színek érdekében. A továbbfejlesztett fekete-fehér módnak köszönhetően nagy sűrűségű, mély és gazdag feketét, valamint lágy színátmeneteket kapunk eredményül. 


Megbízható és hatékony
Az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek és az automatikus fúvóka-ellenőrzésnek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek a bármikor megismételhető, legkiválóbb minőségű nyomtatásban. A nyomtatóval konzisztens színreprodukciót érhet el, ráadásul drága bővítményekre sincs szükség – hála az Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogramnak és az X-Rite technológiát használó opcionális Spectroproofernek, amelyek gyors és pontos színmérést biztosítanak.


Egyszerűen használható és költséghatékony
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontjaink a könnyű használhatóság és a megbízhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 320 GB-os merevlemezzel a felhasználók helyet szabadíthatnak fel számítógépükön, és több munkát is tárolhatnak a nyomtatásra kész eszközön.


Tartós eredmény 
A fantasztikus fényállóságnak köszönhetően a nyomatok létrejöttük után még sokáig kiváló minőségűek maradnak. A Premium Glossy Photo Paper fényes papíron létrehozott nyomatok akár 60 évig2 is megmaradnak.

  • UltraChrome HDX pigmenttinták Kiemelkedően pontos színek a Pantone®-skála színeinek 98%-ával
  • Epson TFP PrecisionConeKiegyensúlyozott eredmény és kiváló minőségű, megbízható nyomtatás.
  • Fasztikus fényállóságA Premium Glossy Photo Paper-re készített nyomatok 60 évig2 is megmaradnak
  • Nagy kapacitású tintapatronokHosszabb üzemidő a patroncserék között
  • Egyszerű használatJól áttekinthető LCD kezelőpanel és opcionális 320 GB-os merevlemez 

1 PANTONE® a Pantone LLC tulajdona. A PANTONE FORMULA GUIDE 98 százalékos pontosságát Epson Proofing Paper White Semimatte papíron, Epson nyomtatómeghajtóval 2880x1440 dpi-n mértük. A PANTONE-lefedettség külső RIP esetén változhat.


KAPCSOLÓDÓ TERMÉK: 

FREDRIX-VIVID prémium festővászon

Fredrix - VIVID

Vissza