SureColor SC-P8000

 • 44" méretű nyomtató
 • Széles színtér
 • Fantasztikus fényállóság

SureColor SC-P8000

SURECOLOR SC-P8000

Emelje új szintre professzionális fotóinak és szépművészeti nyomatainak minőségét az SC-P8000 segítségével. A modell a színek széles skáláját képes biztosítani, a nyolc színkomponensű tintakészletnek, illetve az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek köszönhetően pedig pontos és tartós eredményekre képes. A professzionális mérnöki tervezést könnyen használható funkciók egészítik ki, amelyeknek köszönhetően a modell a felhasználók minden nyomtatási igényének képes megfelelni.

 

Széles színtér
Az UltraChrome HD nyolc színkomponensű pigmenttintakészlet segítségével az SC-P8000 a Pantone® által minősítettszínek széles skáláját képes biztosítani a kiemelkedő minőségű, hihetetlenül pontos, és élénk színek érdekében. A továbbfejlesztett fekete-fehér módnak köszönhetően nagy sűrűségű, mély és gazdag feketét, valamint lágy színátmeneteket kapunk eredményül. 


Megbízható és hatékony
Az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek és az automatikus fúvóka-ellenőrzésnek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek a legkiválóbb minőségű eredményben. A nyomtatóval konzisztens színreprodukciót érhet el, ráadásul drága bővítményekre sincs szükség – hála az Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogramnak és az X-Rite technológiát használó opcionális Spectroproofernek, amelyek gyors és pontos színmérést biztosítanak.


Egyszerű használat
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontjaink a könnyű használhatóság és a megbízhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 320 GB-os merevlemezzel a felhasználók helyet szabadíthatnak fel számítógépükön, és több munkát is tárolhatnak a nyomtatásra kész eszközön.


Tartós eredmény
A fantasztikus fényállóságnak köszönhetően a nyomatok létrejöttük után még sokáig kiváló minőségűek maradnak. A Premium Glossy Photo Paper fényes papíron létrehozott nyomatok akár 60 évig2 is megmaradnak..

 • UltraChrome HDX pigmenttinták Kiemelkedően pontos színek a Pantone®-skála színeinek 98%-ával
 • Epson TFP PrecisionConeKiegyensúlyozott eredmény és kiváló minőségű, megbízható nyomtatás.
 • Fantasztikus fényállóságA Premium Glossy Photo Paper-re készített nyomatok 60 évig2 is megmaradnak
 • Nagy kapacitású tintapatronokHosszabb üzemidő a patroncserék között
 • Egyszerű használatJól áttekinthető LCD kezelőpanel és opcionális 320 GB-os merevlemez

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK:

Fiery Express for Photo

Fiery eXpress for Photo v4.5

 1. 1 PANTONE® a Pantone LLC tulajdona. 2 – Az adatot a JEITA CP‐3901A mérési szabvány alapján becsültük meg: • Fényes papír (A4-es méret) • Hőmérséklet: 23 °C • Páratartalom: 50%

 2.  

 3.  

 

Vissza