DLC-1000

  • Költséghatékonyság
  • Laminálás
  • Egyedi formára vágás
  • Mátrixlehúzás
  • Szélezés
  • Egyedi kiszerelés

DLC-1000

CÍMKEFELDOLGOZÓ

A GRAPHTEC DLC-1000 digitális címkefeldolgozóval időt takaríthatsz meg, hiszen egy eszközben találsz meg minden olyan funkciót, amely az egyedi formájú és méretű digitális címkegyártás feldolgozásához szükséges. 

 

 

A japán gyártó címkefeldolgozójával határtalan lehetőségek nyílnak, hiszen formai korlátok nélkül gyárthatunk egyedi címkéket! Nincs többé költségesen beszerezhető die-cut címketekercs! A szinte harmadáron beszerezhető végtelenített tekercsek nyomtás-vágása olyan áraelőnyt biztosít, amely jelentősen javítja versenyképességünket. A GRAPHTEC DLC-1000-el időt is megtakarítunk, hiszen a szimultán gyártási folyamat során míg az elsp kinyomtatott tekercs formára vágását végezzük, már nyomtathatjuk is a következő feldolgozandó tekercset! 

 

 

Ha már van digitális címkenyomtatód a kapacitásaid maximálizálásához nyomtatás utáni feldolgozáshoz és kiszereléshez szükséged lesz egy megbízható, hatékony megoldásra! Laminálás, formára vágás (stancolás), mátrixlehúzás, szélezés, tekercsre kiszerelés és csomagolás. Vannak megoldások ahol a feldolgozás egymenetben történik a nyomtatással. Ám ahogyan a Print&Cut digitális nyomtatási folyamat során, úgy a digitális címkegyártás esetén is hatékonyabb, ha ezeket a folyamatokat külön eszközökön végezzük. Erre nyújt megfelelő választ számodra a GRAPHTEC címkefeldolgozója.

 

 

Hogyan lehetsz versenyképesebb a DLC-1000 segítségével?

Nyomtathatsz bármilyen végtelenített címke terkercsere, amely alkalmasak digitális címkenyomtatódhoz, akár 216 mm szélességű kiszerelésben is. Nincs szükség die-cut címkék beszerzésére, így lényegesen csökkentheted a kész címkék bekerülési költségeit! Nyomtatás előtt készíts a címke állományhoz regisztrációs jeleket Illustrator-hoz, vagy CorelDraw-hoz alkalmas plug-in segítségével a Cutting Master for DLC számára. Az így készre megnyomtatott tekercset heyezd fel a GRAPHTEC DLC-1000-es feldolgozóra, ahol lehetőséged lesz a címkék laminálására, az integrált vágógép segítségével a címkék egyedi formára vágására, valamint a felesleg mátrix lehúzást valamint igény esetén két külön tekercsre* vagy akár ívekre való kiszerelést is elvégezhetsz. A kész címkék már csak a dobozolásra várnak, hogy eljussanak rendeltetési helyükre.
  

 

Hatékony működés a hibalehetőségek minimalizálásával!

Vonalkód alkalmazása lehetőséget biztosít a hibák minimalizálására. Ellenőrzi a vonalkóddal való konzisztenciát kivágott adatokat a címke végleges feldolgozása előtt. Következetlenségek esetén figyelmeztető üzenet jelenik meg. A folyamat lányegesen lecsökkenti a hibák lehetőségét, ezzel is biztosítva a hatékonyságot. 

 


Kompakt méretének köszönhetően könnyen beilleszthető bármilyen termelési környezetbe, valamint integrálható komplett címkegyártási rendszerbe.

 

 

 

*Egy tekercset hosszirányban, két részre. Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntatjuk! 
 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK: 

EPSON CW-C6500Ae

ColorWorks C6500Ae

Vissza