FCX2000

 • Széleskörű felhasználási lehetőségek
 • Kedvező ár
 • Könnyű kezelhetőség
 • Széles alapanyagfelhasználás

FCX2000

SÍKÁGYAS VÁGÓPLOTTER

GRAPHTEC FCX2000 sorozat precíziós síkágyas vágoplotterei íves anyagok bígelésére, stancolásra, formavágásra egyaránt alkalmasak, ezzek széleskörű felhasználási lehetőséget biztosítva számos ipari területen. Nyomdaipar, csomagolástechnika, közlekedésbiztonság, könnyűipar területén egyaránt ideális mind kis szériás, mind nagy példányszámú gyártások esetén. 

 

Háromféle méret, FCX2000-60 / -120 / -180 

Az FCX2000 sorozat három méretben érhető el, így minden felhasználói igénynek megfelel. A legkisebb 60 cm-es hosszúságtól a 180 cm-ig minden felhasználó megtalálja a számára megfelelő méretet. A szélesség mind a három modell esetén 92 cm. A modellek esetén eltérő anyagleszorítás áll rendelkezésre, vákumos, illetve elektrosztatikus módon. 

 

 

Az anyagleszorítás, rögzítési módok a felhasznált alapanyagoktól függően változhatnak. Nehezebb, vagy vastagabb médiák rögzítéséhez a vákumos, míg vékonyabb anyagok esetén a panel belsejében elhelyezett elektródák által létrehozott elektrosztatikus média rögzítés alkalmazható. 

 

 

Kategória első vágási sebesség és erő
Az FCX2000 sorozat kategóriájában a leggyorsabb! Az akár 400 mm/s vágási sebesség egyedülálló módon teszi termelékennyé a sorozat tagjait. A vágási erő  akár 4.9 N (500 gramm) is lehet, mely lehetővé teszi a sorozat széleskörű felhasználását vastagabb fóliák, alapanyagok vágására

 

Offline adatkezelés
A tervadatokat a Cutting Master 4 vagy a Graphtec Pro Studio alkalmazásával hozza létre a tervező, majd a plot adatokat USB flash drive segítségével adja át. A plot adatfájl az USB-ről a plotteren található menüműveletből választható ki, majd a vágás végrehajtásra kerül. Ez az egyszerűsített munkafolyamat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számítógép használata nélküli gyors és egyszerűsített gyártást. 

 

Adatkezelés vonalkód funkcióval

A Nyomtatás és vágási művelet során (PRINT&CUT) a vágási adatokat az FCX2000-es automatikusan kiválasztja az USB memóriából, a kinyomtatott vonalkód beolvasásával, a kontúrvágási adatokat, majd elvégzi a kontúrvágást. Ez megakadályozza a helytelen adatok használatát, és javítja a munka hatékonyságát.

Számos alkalmazáshoz 

Az FCX2000 sorozat két szerszámtartóval rendelkezik a tokmányban. A két különböző típusú eszköz használatával két feladat végezhető egyazon munkafolymat során az eszköz cseréje nélkül. Ezáltal növelheted az eszközöd hatékony és termelékenységét. 

 

 

 

Innovatív megoldások

A 3,7" LCD kijelző informatív, gyorsan áttekínthető, melynek köszönhetően könnyű kezelést biztosít. Alaptartozék a sorozat plotereihez az úgynevezett vágókés beállító nagyító, melyel az ideális vágómélység könnyedén beálíltható. 

 


Kiegészítő lehetőségek

 • Tárolóhely a plotter szélén, mely lehetőséget biztosat kéziszerszámok tárolására. 
 • Vészleállító gomb, mellyel sürgős esetben azonnal leállítható a vágás. 
 • Tekercstartó, melyre maximum 940 mm széles, 5 kg súlyú tekercs tehető fel. 

 

 

Szoftverek

A GRAPHTEC legújabb bépülő, tervező és vezérlő szofvtverei gyors és hatékony mukát tesznek lehetővé.

 

GRAPHTEC PRO / PRO STUDIO PLUS

Könnyen használható tervező szoftver, melynek fejlett funkcióival gyorsan készíthetünk el új vagy saját grafikákat. A program ikonok segítik a tervezés folyamatot olyan hasznos funkciókkal, mint pldául az automatikus illesztés, árnyékolkás. A szoftver segítségével beállíthatóak a vágási paraméterek. Importálható a legtöbb vekotrgrafikus szoftver által létrehozott file Támogatott file formátumok az EPS, AI, CMX, vagy a PDF egyaránt 

 

GRAPHTEC CUTTING MASTER 4

Beépülő szoftver, mellyel közvetlenül vághatunk Adobe Illustrator-ból bagy CorelDRAW-ból. Számos hasznos funkciót tartalmaz, mint például az automatikus panelezés, regisztrációs jel létrehozása, előnézet, kiszedő keret elhelyezése. A kivágandó adatokat kiküldi a ploterre, mely során lehetőségünk van a vágási paramétereket is beállítani. 

 

Támogatott operációs rendszerek: 

Windows 10 / 8.1 / 8/7

Mac OS X 10.7-10.11 / MacOS 10.12 (Sierra)

 

Támogatott szoftverek: 

CC2017 / CC2015.3 / CC2015 / CC2014 / CC / CS6 / CS5 / CS4 (A CS4 támogatása csak Windows operációs rendszeren),

Corel Draw:

 

X8 / X7 / X6 / X5 / X4 grafikus szoftvercsomag

 

 

ARMS 6.0 jellemző funkciói (Advanced Registration Mark Sensing System)

 • Másolatkészítő funkció: A vágási adatok a plotter memóriájába kerülnek, így innen bármikor gyorsan elérhető és ismételheteő.
 • Hátoldali vágás / bígelés: 
 • Kiterjesztett hasznos vágási terület 
 • Automatikus jelfelismerés 
 • Automatikus szenzor érzékenység állítás

 

Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk! 
 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK: 

EPSON SureColor SC-S40610

SureColor SC-S40610

 

Vissza