FCX4000

  • 750 mm/s vágósebesség
  • Két vágófej
  • Továbbfejlesztett vezérlőpanel

FCX4000

ÚJ SÍKÁGYAS PLOTTER

Az új GRAPHTEC FCX4000 síkágyas vágóplotter kiváló vágási minőséget, továbbfejlesztett vágási pontosságot stabilabb, merevebb csúszó mechanizmust és új vezérlő rendszert kínál. Legjobb síkágyas vágóplotter bővített kihasználhatósággal, magas produktivitással, valamint új funkciókkal kiegészítve. 

 

Két különböző asztalméret.

Az 50ES modell hatékony vágási területe két A3+ méretű ívet, míg a 60ES modell 4 db A3+ méretű ívet képes feldolgozni. Ezzel a két mérettel a GRAPHTEC új síkvágó plottere még jobban megfelel az igény szerinti nyomtatás utáni feldolgozásnak. Továbbfejlesztett, áttekínthetőbb, letisztultabb vezérlőpanel beépítésével még tovább növelve a kezelési komfortot. 

 

 

Számos alkalmazáshoz 

Az FCX4000-es modellek két szerszámtartóval rendelkezik a tokmányban. A két különböző típusú eszköz használatával két feladat végezhető egyazon munkafolymat során az eszköz cseréje nélkül. Ezáltal növelve az eszköz hatékonyságát és termelékenységét. 

 

 


Az elektrosztatikus anyagleszorítás vékonyabb anyagok leszorítására alkalmas. A panel belsejében elhelyezett elektródák által létrehozott elektrosztatikus média rögzítés teszi lehetővé az alapanyagok leszorítását.  

Offline adatkezelés
A tervadatokat a Cutting Master 4 vagy a Graphtec Pro Studio alkalmazásával hozza létre a tervező, majd a plot adatokat USB flash drive segítségével adja át. A plot adatfájl az USB-ről a plotteren található menüműveletből választható ki, majd a vágás végrehajtásra kerül. Ez az egyszerűsített munkafolyamat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számítógép használata nélküli gyors és egyszerűsített gyártást. 

 

Adatkezelés vonalkód funkcióval

A Nyomtatás és vágási művelet során (PRINT&CUT) a vágási adatokat az FCX4000-es automatikusan kiválasztja az USB memóriából, a kinyomtatott vonalkód beolvasásával, a kontúrvágási adatokat, majd elvégzi a kontúrvágást. Ez megakadályozza a helytelen adatok használatát, és javítja a munka hatékonyságát.

 

 

Szoftverek

A GRAPHTEC legújabb bépülő, tervező és vezérlő szofvtverei gyors és hatékony mukát tesznek lehetővé.

 

GRAPHTEC PRO / PRO STUDIO PLUS

Könnyen használható tervező szoftver, melynek fejlett funkcióival gyorsan készíthetünk el új vagy saját grafikákat. A program ikonok segítik a tervezés folyamatot olyan hasznos funkciókkal, mint pldául az automatikus illesztés, árnyékolkás. A szoftver segítségével beállíthatóak a vágási paraméterek. Importálható a legtöbb vekotrgrafikus szoftver által létrehozott file Támogatott file formátumok az EPS, AI, CMX, vagy a PDF egyaránt 

 

GRAPHTEC CUTTING MASTER 4

Beépülő szoftver, mellyel közvetlenül vághatunk Adobe Illustrator-ból bagy CorelDRAW-ból. Számos hasznos funkciót tartalmaz, mint például az automatikus panelezés, regisztrációs jel létrehozása, előnézet, kiszedő keret elhelyezése. A kivágandó adatokat kiküldi a ploterre, mely során lehetőségünk van a vágási paramétereket is beállítani. 

 

Támogatott operációs rendszerek: 

Windows 10 / 8.1 / 8/7

Mac OS X 10.7-10.11 / MacOS 10.12 (Sierra)

 

Támogatott szoftverek: 

CC2017 / CC2015.3 / CC2015 / CC2014 / CC / CS6 / CS5 / CS4 (A CS4 támogatása csak Windows operációs rendszeren),

Corel Draw:

 

X8 / X7 / X6 / X5 / X4 grafikus szoftvercsomag

 

 

ARMS 6.0 jellemző funkciói (Advanced Registration Mark Sensing System)

  • Másolatkészítő funkció: A vágási adatok a plotter memóriájába kerülnek, így innen bármikor gyorsan elérhető és ismételheteő.
  • Hátoldali vágás / bígelés: 
  • Kiterjesztett hasznos vágási terület 
  • Automatikus jelfelismerés 
  • Automatikus szenzor érzékenység állítás

 

Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk! 
 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK: 

GRAPHTEC FCX2000 SÍKÁGYAS VÁGÓPLOTTER 

FCX2000

Vissza