CE6000-120AP

  • Kettős tokmány konfiguráció szabásmintákhoz
  • CAD rajzokhoz
  • Megbízható vágási minőség
  • Könnyű használat

CE6000-120AP

SZABÁSMINTA PLOTTER

GRAPHTEC CE6000-120AP vágóplotterrel növelheted vállalkozásod termelékenységét és hatékonyságát. Továbbfejlesztett funkciókkal ruházati szabásmitákat vagy CAD rajzokat készíthetsz gyorsan és pontosan. 

 

Könnyű kezelhetőség

A GRAPHTEC CE6000-120AP nyomógombos vezérlőpanele jól áttekinthető 3,7"-os (240x128 képpont) LCD kijezlzője informatív, nagyméretű ikonok segítségével segít a menüben való eligazodásban. Két menürendszer áll rendelkezésre, melyek között egyszerűen válthat a felhasználó.

 

 

Kettős szerszámkészlet vágáshoz és rajzoláshoz

Rajztollat és vágókés egyidejűleg fogható be és használható az erre a célra kialakított speciális tokmányba. A rajztoll szabásminták rajzolásához, feliratozáshoz, szabásirányok rögzítéséhez, míg a vágókés perforált vágáshoz használható. A szerszámok automatikusan változtanak egymás között beállítástól függően. Így biztosítva a maximális sebességet és termelékenységet. 

 

Perforációs vágás

Perforációs vágás esetén a kés nem fel-le mozog, hanem a vágási erősség változtatása képzi az anyagban a perforálást, mely tökéletes végeredményt biztosít. A perforált munkadarab könnyen eltávolítható. 

 

 

 

Megbízható anyagtovábbítás

A CE6000-120AP modell esetén a nyomógörgők számát ötre emelték, továbbá a három belső görgőnek a nyomási beálíltása két tartomány között szabályozható. Így lehetőség van keskeny és széles méiák gyors és biztos továbbítására. Továbbfejlesztett funkció még a médiák párhuzamosságának ellenőrzésére szolgáló vezetők. 

 

 

Nagyfokú alkalmazkodóképesség jellemzi a működési környezetben. A médiabetápláló rendszer kialakítása biztosítja, hogy a betöltött hordozó a rajzolás vagy a vágás előtt a környezet hőmérsékletéhez és páratartalmához igazodjon. A felhasználó által választható média előtolás funkció két külső sávot állít fel, amelyek fokozzák a média pontos kezelését. 

 

Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk! 
 

Vissza