CE6000 PLUS széria

 • Innovatív, és könnyű kezelhetőség
 • 1000 mm/s max. vágási sebesség
 • 450 g max. vágási erő
 • Továbbfejlesztett vágószoftver

CE6000 PLUS széria

TÖKÉLETES ÁR/ÉRTÉKŰ VÁGÓPLOTTER

GRAPHTEC CE6000 PLUS széria továbbfejlesztett szoftveres támogatása, valamint könnyebb használhatósága, kiváló ár/érték aránya miatt tökéletes választás. 

 

 

Háromféle méret, CE6000-40 PLUS / -60 PLUS / -120 PLUS

Az CE600 PLUS sorozat három méretben érhető el, így minden felhasználói igénynek megfelel. A legkisebb 40 cm-es szélességtől a leginkább elterjedt 120 cm-es széleségig minden felhasználó megtalálja a számára megfelelő méretet. 

 


 

Könnyű kezelhetőség

A sorozat nyomógombos vezérlőpanele jól áttekinthető 3,7"-os LCD kijezlzője informatív, nagyméretű ikonok segítségével segít a menüben való eligazodásban.  

Kiválló vágási sebesség és erő
CE6000 PLUS sorozat tagjai akár 1000 mm/s vágási sebességgel és akár 4.41 N (450 gramm)  vágási erővel is üzemeltethető mely lehetővé teszi a sorozat széleskörű felhasználását vastagabb fóliák, alapanyagok vágására. 

 

Auto panelezés

Az automatikus panelezés funkció automatikusan felosztja a hosszú grafikákat kisebb oldalakra. Ezek egymást követően kerülnek vágásra. Az eredmény zökkenőmentes munkamenet és tökéletes végeredmény. A befogott média mozgása a kisebb munkamenetekere (oldalakra) korlátozódik, így a vágás pontosíbb, precízebb. 

 

Perforációs vágás

Perforációs vágás esetén a kés fel-le mozogása mellett, a vágási erősség változtatása is képzi az anyagban a perforálást, mely tökéletes végeredményt biztosít. 

 

Szoftverek

A GRAPHTEC legújabb bépülő, tervező és vezérlő szofvtverei gyors és hatékony mukát tesznek lehetővé.

 

GRAPHTEC PRO / PRO STUDIO PLUS

Könnyen használható tervező szoftver, melynek fejlett funkcióival gyorsan készíthetünk el új vagy saját grafikákat. A program ikonok segítik a tervezés folyamatot olyan hasznos funkciókkal, mint pldául az automatikus illesztés, árnyékolkás. A szoftver segítségével beállíthatóak a vágási paraméterek. Importálható a legtöbb vekotrgrafikus szoftver által létrehozott file Támogatott file formátumok az EPS, AI, CMX, vagy a PDF egyaránt 

 

ARMS 5.0 jellemző funkciói (Advanced Registration Mark Sensing System)

 

 • Másolatkészítő funkció
 • 4 pontos tengely igazítás
 • Töbszörözött regisztrációs jelek olvasása*
 • Szegmentált terület korrekció
 • Kiterjesztett hasznos vágási terület 
 • Automatikus jelfelismerés 
 • Automatikus szenzor érzékenység állítás

 

GRAPHTEC CUTTING MASTER 4

Beépülő szoftver, mellyel közvetlenül vághatunk Adobe Illustrator-ból bagy CorelDRAW-ból. Számos hasznos funkciót tartalmaz, mint például az automatikus panelezés, regisztrációs jel létrehozása, előnézet, kiszedő keret elhelyezése. A kivágandó adatokat kiküldi a ploterre, mely során lehetőségünk van a vágási paramétereket is beállítani. 

 

 

Támogatott operációs rendszerek: 

Windows 10 / 8.1 / 8/7

Mac OS X 10.7-10.11 / MacOS 10.12 (Sierra)

 

Támogatott szoftverek: 

CC2017 / CC2015.3 / CC2015 / CC2014 / CC / CS6 / CS5 / CS4 (A CS4 támogatása csak Windows operációs rendszeren),

Corel Draw:

X8 / X7 / X6 / X5 / X4 grafikus szoftvercsomag


PLOTTER CONTROLLER

Ez a szoftver vezérli az FC8600 különböző beállításait a számítógépről, javítva a munkát és a működési hatékonyságot. Ez a vezérlő szoftver elindítható az illesztőprogramból is, ha a  műveletet az adott alkalmazás szoftverének Nyomtató menüje hajtja végre. A szoftver egyidejűleg futhat a tervezőszoftverrel is, így a tervező és vágóvezérlő ablakok könnyen áttekínthetőek és egy sor feladatot és beálíltást egyidejűleg és könnyedén elvégezhetünk. 

 

 

Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk! 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK: 

EPSON SureColor SC-S60610

SureColor SC-S60610

 

 

 

Vissza