CE7000 széria

  • Kíváló ár-érték arány
  • Könnyű kezelhetőség
  • Megbízható vágási minőség
  • Sokoldalú felhasználhatóság

CE7000 széria

TOVÁBBFEJLESZTETT FUNKCIÓK

A GRAPHTEC legújabb CE7000-es tekercses vágóplotterei 2020 januárjában debütálnak nálunk. Továbbfejlesztett termelékenységgel, hatékony új funkciókkal rendkívül költséghatékony megoldást jelentenek majd kategóriájukban!

 

 

Továbbfejlesztett minőség, megbízható egyenletes teljesítmény

Kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően maximális vágási nyomással 450 g és a 1000 mm / smaximális vágási sebességgel képes termelni, mely lehetővé teszi a legkülönfélébb  alapanyagok vágását nagy termelékenységgel.

 

 

Akár 5 m hosszú vágás2

A médiatartó hengerek segítenek az alapanyagok stabil adagolásában. A középső nyomóhenger háromszintű szabályozható nyomás erővel a megakadályozza az alapanyagok megemelkedését, így a nagyméretű grafikák is biztonságosan vághatóak elmozdulás nélkül. Opcionálisan elérhető speciális gyűjtőkosár használatával a hosszú vágások stabilitása tovább fokozható, valamint kényelmi funkciót tölt be.

 

 

Offline adattovábbítás

Cutting Master 4 vagy a Graphtec Pro Studio / Plus programmal tervezett és előkészített vágási állományokat USB flash driver-re másolva, közvetlenül a vágóplotterre lehet küldeni, a vágóplotterhez való csatlakoztatással. Ez az egyszerűsített munkafolyamat lehetővé teszi a felhasználók számára, offline módon számítógép nélkül is elvégezhessék vágási feladatikat3

 

Perforációs vágási lehetőség

Az új perforációs vágás, az erő szabályzása, mellett a kés fel/le mozgásával biztosítja a tökéletes a minőséget. Ez az eljárás tökéletes vonalakat eredményez.

 

Opcionális hordozótálca
Ez egy opcionális elem, amelyet a vágóplotter elülső és hátsó részéhez lehet rögzíteni az íves alapanyagok továbbításához.4  

 

 

Új LCD kijelző és könnyű menühasználat.

3,7 hüvelykes LCD kijelző és egyszerűen kezelhető menü, mely 10 különböző  nyelvet támogat. A jól tapintható nyomógombok és a kijelző nagyméretű ikonjai egyszerű eligazodást kínálnak.

 

 

ARMS 8.0

Továbbfejlesztett ARMS (Advanced  Registration  Mark  Sensing), egy olyan komplex rendszer, amely kiváló vágási eredményeket biztosít érzékelők és regisztrációs jelek észlelésével, valamint tengelyek igazításával. A rendszer ezzel növeli a hatékonyságot és javítja a termelékenységet. A GRAPHTEC legújabb CE7000-es sorozat modelljei a továbbfejlesztett 8.0-ás verziószámú ARMS rendszerrel rendelkeznek.

 

Adatkapcsolat funkció, vonalkód olvasó

Print and Cut alkalmazások során az adatkapcsolat funkcióval jelentősen csökkentheted a gyártási hibákat, hiszen nyomtatott vonalkód által közvetített vágási adatokat a CE7000-es automatikusan feldolgozza számítógépről vagy USB adathordozóról egyaránt! A vonalkód nem csupán a vágási kontúrt tartalmzhatja, hanem információkat ad a plotter számára a vágási paraméterekről vagyis a sebesség és vágási erő adatairól is!  A vonalkódok segítségével automatizálhatod a gyártási folyamatokat és kizárhatod a hibákat, amellyel jelentős időt takaríthatsz meg! 

 

Speciális színes regisztrációs és vágójelek kezelése
Az ARMS érzékelő algoritmusának továbbfejlesztésének köszönhetően a hordozó típusok széles választéka vágható, beleértve a holografikus papírt és a fényvisszaverő tekercses valamint íves médiákat is.  Speciális alapanyagok esetén speciális színes regisztrációs és vágójelek alkalmazására nyílik lehetőség.

 

 

Szoftverek

A GRAPHTEC legújabb bépülő, tervező és vezérlő szofvtverei gyors és hatékony mukát tesznek lehetővé.

 

GRAPHTEC PRO / PRO STUDIO PLUS

Könnyen használható tervező szoftver, melynek fejlett funkcióival gyorsan készíthetünk el új vagy saját grafikákat. A program ikonok segítik a tervezés folyamatot olyan hasznos funkciókkal, mint pldául az automatikus illesztés, árnyékolkás. A szoftver segítségével beállíthatóak a vágási paraméterek. Importálható a legtöbb vekotrgrafikus szoftver által létrehozott file Támogatott file formátumok az EPS, AI, CMX, vagy a PDF egyaránt 

 

Támogatott operációs rendszerek: 

Windows 10 / 8.1 / 8/7

 

GRAPHTEC CUTTING MASTER 4

Beépülő szoftver, mellyel közvetlenül vághatunk Adobe Illustrator-ból bagy CorelDRAW-ból. Számos hasznos funkciót tartalmaz, mint például az automatikus panelezés, regisztrációs jel létrehozása, előnézet, kiszedő keret elhelyezése. A kivágandó adatokat kiküldi a ploterre, mely során lehetőségünk van a vágási paramétereket is beállítani. 

 

Támogatott operációs rendszerek: 

Windows 10 / 8.1 / 8/7

 

 

GRAPHTEC STUDIO (MAC)

 


Ez egy egyszerűen használható alkalmazás-szoftver a Mac OS Operációs rendszerekhez.  A vágási állományok könnyen elkészíthetők a rajzterület körül elrendezett programikonokkal. Fejlesztett funkciókkal rendelkezik, például automatikus formázás, árnyékolás és további szerkesztési funkciók. Konfigurálhatod a vágási beállításokat és a vágóplotter egyéb funkcióit is.

 

Támogatott operációs rendszerek: 

MAC OS X 10.6 - 10.11 (*3)(*4), macOS 10.12 (Sierra) to 10.15 (Catalina)

 

 

1CE7000-130 / CE7000-160 modellek esetén.
2CE7000-130 / CE7000-160 modellek esetén, gyűjtőkosár használatával és a GRAPTEC által meghatározott beállítások figyelembe vételével. 

3 Az USB memória formátuma csak a FAT32-et támogatja, az NTFS és az exFAT nem támogatott.

4 Kapható CE7000-40 / -60-as modellekhez.
Az oldalon feltüntetett adatok változtatásának jogát fenntartjuk!

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK: 

FC9000 sorozat

FC9000 széria

 

Vissza