FC8600 széria

 • Kiváló termelékenység
 • 1485 mm/s max. vágási sebesség
 • 600 gramm max. vágási erő
 • Továbbfejlesztett vágószoftver

FC8600 széria

PROFESSZIONÁLIS VÁGÓPLOTTER

A GRAPHTEC FC8600-as széria stabil felépítése, állványos szerkezete, egyszerű használta nagyobb termelékenységet, ipari felhasználási szintet tesz lehetővé. 

 

Ötféle méret, FC8600-60/-75/-100/-130/-160

Az FC8600-as sorozat öt méretben érhető el, így minden felhasználói igénynek megfelel. A 61 cm-es szélességtől a 162 cm-es széleségig minden felhasználó megtalálja a számára megfelelő méretet. 
 

Kategória első vágási sebesség és erő
Az FC8600-as sorozat kategóriájában a leggyorsabb! Az akár 1485 mm/s vágási sebesség egyedülálló módon teszi termelékennyé a sorozat tagjait. A vágási erő  akár 5.88 N (600 gramm) is lehet, mely lehetővé teszi a sorozat széleskörű felhasználását vastagabb fóliák, alapanyagok vágására. 

 

Pontos anyagtovábbítás 

Az anyagtovábbító kosár valamint a változtatható pozíciójú és nyomáserősségű leszorító görgők lehetővé teszik a pontos vágást, hosszú vágások esetén, akár 15m-es hosszúságig. 

 

Könnyű kezelhetőség

A sorozat nyomógombos vezérlőpanele jól áttekinthető 3"-os LCD kijezlzője informatív, nagyméretű ikonok segítségével segít a menüben való eligazodásban. Kettős konfigurálási funkciója lehetővé teszi, két felhasználó különböző beállításainak mentését. A felhsználók közötti váltást "gyors hozzáférés gomb" segíti. 

 

Hálózatba csatlakoztatható

A srozat tagjai USB 2.0 (nagy sebesség), az RS-232C és az Ethernet (10BASE-T / 100BASE-TX) szabvány szerinti csatlakozóival rendelkeznek. A több interfész lehetővé teszi a különféle kapcsolatokat.  Az Ethernet kapcsolat lehetővé teszi a vágógép hálózatba történő kapcsolását is.

 

Perforációs vágás

Perforációs vágás esetén a kés nem fel-le mozog, hanem a vágási erősség változtatása képzi az anyagban a perforálást, mely tökéletes végeredményt biztosít. A perforált munkadarab könnyen eltávolítható. A perforáláshoz és ricceléshez a két pozíciójú tokmány segítségével választhatunk megfelelő beállítást.  

Auto panelezés

Az automatikus panelezés funkció automatikusan felosztja a hosszú grafikákat kisebb oldalakra. Ezek egymást követően kerülnek vágásra. Az eredmény zökkenőmentes munkamenet és tökéletes végeredmény. A befogott média mozgása a kisebb munkamenetekere (oldalakra) korlátozódik, így a vágás pontosíbb, precízebb. 


Extrák 

 • 3 db kiegészítő média tartók szerelhetőek fel, tekercsek tárolásához
 • Média betöltés történhet előlről vagy hátulról, megadva az adagolás irányát

 

 

ARMS 5.0 jellemző funkciói (Advanced Registration Mark Sensing System)

 • Másolatkészítő funkció
 • 4 pontos tengely igazítás
 • Töbszörözött regisztrációs jelek olvasása*
 • Szegmentált terület korrekció
 • Kiterjesztett hasznos vágási terület 
 • Automatikus jelfelismerés 
 • Automatikus szenzor érzékenység állítás

 

Szoftverek

A GRAPHTEC legújabb bépülő, tervező és vezérlő szofvtverei gyors és hatékony mukát tesznek lehetővé.

 

GRAPHTEC PRO / PRO STUDIO PLUS

Könnyen használható tervező szoftver, melynek fejlett funkcióival gyorsan készíthetünk el új vagy saját grafikákat. A program ikonok segítik a tervezés folyamatot olyan hasznos funkciókkal, mint pldául az automatikus illesztés, árnyékolkás. A szoftver segítségével beállíthatóak a vágási paraméterek. Importálható a legtöbb vekotrgrafikus szoftver által létrehozott file Támogatott file formátumok az EPS, AI, CMX, vagy a PDF egyaránt 

 

GRAPHTEC CUTTING MASTER 4

Beépülő szoftver, mellyel közvetlenül vághatunk Adobe Illustrator-ból bagy CorelDRAW-ból. Számos hasznos funkciót tartalmaz, mint például az automatikus panelezés, regisztrációs jel létrehozása, előnézet, kiszedő keret elhelyezése. A kivágandó adatokat kiküldi a ploterre, mely során lehetőségünk van a vágási paramétereket is beállítani. 

 

Támogatott operációs rendszerek: 

Windows 10 / 8.1 / 8/7

Mac OS X 10.7-10.11 / MacOS 10.12 (Sierra)

 

Támogatott szoftverek: 

CC2017 / CC2015.3 / CC2015 / CC2014 / CC / CS6 / CS5 / CS4 (A CS4 támogatása csak Windows operációs rendszeren),

Corel Draw:

X8 / X7 / X6 / X5 / X4 grafikus szoftvercsomag


PLOTTER CONTROLLER

Ez a szoftver vezérli az FC8600 különböző beállításait a számítógépről, javítva a munkát és a működési hatékonyságot. Ez a vezérlő szoftver elindítható az illesztőprogramból is, ha a  műveletet az adott alkalmazás szoftverének Nyomtató menüje hajtja végre. A szoftver egyidejűleg futhat a tervezőszoftverrel is, így a tervező és vágóvezérlő ablakok könnyen áttekínthetőek és egy sor feladatot és beálíltást egyidejűleg és könnyedén elvégezhetünk. 

 


Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk! 
* Graphtec Studio, Cutting Master 3 vagy Cutting Master 2 szoftver használat esetén.
 

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK: 

EPSON SureColor SC-S80610

SureColor SC-S80610


 

Vissza